Skip to main content

Bake Off, înlocuit de Ferma vedetelor. Show-ul de cooking, mutat mai târziu

 
Juriul Bake Off
Juriul Bake Off

Schimbare în plin sezon în grila Pro TV. Cooking show-ul Bake Off a fost înlocuit în prime-time de reality-ul Ferma Vedetelor. Emisiunea Bake Off, jurizată de Tudor Constantinescu, Simona Popes şi Alex Stan, va fi difuzată lunea de la 22.00.

Publicitate

Schimbarea va surveni la Pro TV de săptămâna viitoare, potrivit informaţiilor de pe Port.ro. Ca urmare a acestei modificări de grilă, Ferma vedetelor va avea trei difuzări, luni, marţi şi miercuri.

Emisiunea Bake Off, un show adresat cofetarilor, a intrat în grila de primăvară a Pro TV de la 29 februarie şi a avut până acum şase ediţii.

AUDIENŢE. La ediţia din 29 martie a emisiunii, Pro TV a fost pe locul al doilea în audienţe cu emisiunea Bake Off România. Producţia a fost pe locul al doilea pe toate targeturile, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • moise moise
    Buna ziua.
    Urmaresc de mult stirile de pe acest site, va felicit.
    Am o intrebare pt d-l petrisor obae sau d-na iulia bunea (sau daca raspunde altcineva care stie sigur):
    Pentru audientele posturilor TV, sunt calculate si cele care au un post dublat HD?
    exemplu: audienta Digisport 1 include si impreuna audienta Digisport 1 + Dogisport ! HD ?
    sau la PROTV, la fel?
    sau la TVR 1, se calculeaza separat, si la TVR HD separat (pt ca au grile diferite)

    Va multumesc anticipat pentru raspuns
    ...

    Chiar nu se gaseste nimeni sa imi raspunda?
  • mile mile
    exprtule , pro e plictiseala totala
  • Nonexpertu Nonexpertu
    Expertule, chiar crezi ca aia de la pro fac ce zici tu? Daca ar fi asa nu ai sta somer acasa. Pareri din astea evidente sint usor de dat. Incerci si cu starea vremii? Greu cu cei care cred ca doar ei le stiu pe toate
  • Expertul, Expertul,
    @Stefan, E normal sa faca modificari daca ceva nu performeaza! Marti 5 aprilie, am propus managementului inlocuirea Bake Off, iar astazi, a aparut noul promo la Ferma Vedetelor si schimbarea programului ProTV de pe port.ro. Inca de pe 8 martie, am scris pe paginademedia, ca Bake Off trebuie inlocuit cu Las Fierbinti sau cu Ferma Vedetelor.
  • Expertul, Expertul,
    Aseara, Ferma Vedetelor a obtinut 25% market share pe targetul comercial, la distanta mare de in puii mei. Mutarea Bake Off era o decizie asteptata, in conditiile in care audientele au fost foarte slabe. Pe 8 martie, scriam ca Bake Off trebuie inlocuit cu Las Fierbinti sau cu Ferma Vedetelor http://www.paginademedia.ro/2016/03/bake-off-si-chefi-la-cutite-bara-la-bara-pe-publicul-comercial-cifrele-unei-seri-culinare
  • ștefan ștefan
    Și dinnou fac ăștia dela pro modificări în grilă
  • george george
    Se poate dar ala venea de la Piata Presei si si mai spunea ca se vrea emisiunea sa fie peste Vocea Romaniei peste Romani au talent sa acapareze piata sa se uite toata Romania la acea emisiune. Spun si eu ce spunea ala
  • Dodo Dodo
    George, cred ca e vorba despre Survivor, care in State ofera premiu de 1 milion de dolari si are aproape 30 de sezoane. La noi, PRO ofera 100.000 euro, parca. :)
  • George George
    Am si eu o intrebare la voi,sunt in tramvai si unu vb la telefon cu altu despre o emisiune care premiul este 1.000.000 de euro ce stiti despre asta. Asta care vb la tel spune ca emisiunea a avut incasari mai mari ca AVATAR in America.
  • Dorian Dorian
    Păi să nu-i bați ca pe ouă? Ce prostie-i asta?
  • Iuli Iuli
    Luni, 4 aprilie, Bake Off a fost din nou pe pozitia 2 la Comercial, dupa Antena1

Trimite un comentariu

sus