Skip to main content

Denise Rifai, în atenţia CNA. Forul va discuta prestaţia moderatoarei

 
Denise Rifai, în atenţia CNA. Forul va discuta prestaţia moderatoarei

Gafele Denisei Rifai, în atenţia CNA. Dorina Rusu, membru CNA, s-a autosesizat şi a cerut monitorizarea emisiunii electorale Ora Primarului, prezentată de Rifai la Realitatea TV.

Publicitate

Dorina Rusu a declarat pentru Paginademedia.ro că a luat în vedere această emisiune pentru posibile încălcări legate de rolul moderatorului în emisiune.

Realizatoarea de la Realitatea TV a devenit „vedetă” pe internet după ce a adresat o serie de întrebări unor candidaţi pe care i-a avut invitaţi în emisiune.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva episoade care au făcut-o faimoasă pe Denise Rifai.

Episodul 1 - Laura Chiriac

Primul dialog electoral a avut loc cu Laura Chiriac pe care iniţial a acuzat-o că a „plagiat” sloganul unei colege de post „Cu mâinile curate”. Tot pe

Denise Rifai: Dumneavoastră sunteţi, văd şi vă cunosc, o femeie elegantă şi vă plac lucrurile de bună calitate. Cum o să rămâneţi cu mâinile curate? Acum din ce vă întreţineţi?
Şi din ce vă întreţineţi? Ce proprietăţi aveţi? Cum o să vă întreţineţi, cu mâinile curate, cu un buget de sute de milioane pe mână, dintr-un salariu de 5.000 de lei, din care nu vă puteţi lua mai mult de o pereche de sandale de calitate. Mă refer la dvs. Că sunteţi o femeie căreia îi plac poşetele, îi plac ochelarii de soare, îi plac lucrurile fine şi scumpe…
Laura Chiriac:
Dar am avut o slujbă din care mi-am permis, la momentul respectiv, să îmi cumpăr şi cărţi, care mi-a permis să călătoresc, să ofer şi altora cadouri.
Denise Rifai, despre programul de transport al copiilor la grădiniţă cu autobuzul: Cum pătrunde autobuzul, care este mai lat, pe străzile înguste. Veţi folosi probabil microbuze. Dar câte locuri sunt într-un microbuz? Cum merge autobuzul pe alee?
Laura Chiriac: În primul rând liniştiţi-vă, calmaţi-vă. Dacă mă lăsaţi să vă explic, se calmează toată lumea. (…)
Denise Rifai: Dacă vine cu autobuzul, trebuie să fie cineva acasă, să aştepte copilul.
Laura Chiriac: O să mă duc eu să aştept copilul!

Episodul 2 - Alexandru Nazare

Sloganul candidatului Alexandru Nazare i-a trezit curiozitatea jurnalistică moderatoarei de la Realitatea TV. Cum se poate pune în practică?

Denise Rifai: Avem un slogan. Un slogan, domnule Nazare, un slogan pe care poate telespectatorii mei nu îl cunosc. Sloganul domnului Nazare spune aşa: Tu cu mine suntem unu! Domnule Nazare, ce slogan e ăsta? Tu cu mine sau eu cu dumneavoastră suntem 1? Cum? Eu înţeleg că sunteţi necăsătorit, dar chiar aşa? Cu tot sectorul? Sau pe rând? În grup? Separat?

Alexandru Nazare: Doamnă, vreau să explic acest lucru. Mă bucur, într-un fel, că suscită interesul publicului, ceea ce este bine. În orice caz, ceea ce vreau să spun este că esenţa, practic, întregului meu program, se referă la un parteneriat cu locuitorii sectorului 1.

Denise Rifai: Sună a împreunare, nu a parteneriat. Şi mie îmi vine să zămbesc. Vă împreunaţi cu tot sectorul?

Nazare: Doamna Rifai, nu cred. Asta e o interpretare a dumneavoastră. Din punctul meu de vedere, un adevărat primar trebuie să se identifice cu nevoile sectorului, să fie la acelaşi nivel cu locuitorii sectorului. Ei sunt pe primul loc. Tu cu mine suntem pe primul loc. Tu cu mine suntem o echipă.

Ce este un document? L-a întrebat Denise Rifai pe Alexandru Nazare. Răspunsul, în fragmentul postat pe Facebook de Ionuţ Cristache.

Episodul 3 - Augustin Hagiu

„Ce facem cu şinele de tramvai. Aţi văzut cât sunt de murdare?”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus