Skip to main content

Inna, primul jurat la Vocea României Junior de la Pro TV. Prezentatorul show-ului, un magician

 
Inna, primul jurat la Vocea României Junior de la Pro TV. Prezentatorul show-ului, un magician

Inna va fi antrenoare în primul sezon Vocea României Junior, talent show pe care Pro TV îl pregăteşte pentru această toamnă.

Publicitate

„Sunt extrem de fericită că, în sfârşit, programul îmi permite să fiu în juriul unui concurs de voci. Abia aştept să încep filmările şi, mai ales, să îi cunosc pe concurenţii de la Vocea României Junior. Încă nu-mi vine să cred că este vorba despre mine, Alexandra, fata din Neptun, orăşelul mic de la malul Mării Negre. Aş crede că e un vis, iar dacă este, nu vreau să mă trezesc niciodată! Vă mulţumesc pentru tot!”, a declarat Inna.

Cântăreaţa şi-a început cariera muzicală în 2008, atunci când a lansat şi primul său single şi album solo, Hot, care a ajuns rapid pe primele locuri în topurile de profil din România şi din străinătate, dar şi pe coloana sonoră a unor filme celebre de la Hollywood.

Au urmat colaborări cu artişti precum Daddy Yankee, J Balvin, Flo-Rida sau Yandel.

Prezentator al show-ului de la Pro TV va fi un fost concurent de la Românii au talent, Robert Tudor, potrivit informaţiilor Paginademedia. Informaţia a apărut iniţial în Cancan.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Inna e băgată în față ca să învețe de alții și altele mai mici decât ea și mai talentați cum să cânte live.
  • F F
    @ Lucian : lasa invidia. e o emisiune cu copii. in afara unor exceptii ca Laura Bretan, Inna va putea da sfaturi unice utile. Din Romania, doar Alexandra Stan s-a mai invartit prin cercurile muzicale prin care s-a invartit Inna.
  • Iche Iche
    Referitor la inna, e potrivita lentru format. Nici in alte tari juratii the voice kids nu au o experienta vasta sau sunt foarte tineri asa ca pe ea o consider o alegere inspirata.
  • Iuli Iuli
    @Lucian, Inna cred ca este bagata in primul sezon din motivul cresterii audientei. Sigur se vor schimba juratii in sezonul 2 daca audienta o sa fie pe butuci
  • Lucian Lucian
    Va dati seama ce scoala muzicala are Inna? Saraca are la baza un liceu economic si o facultate de stiinte politice. Noroc ca are manageri foarte buni.
  • Danut Danut
    Inca sper sa fie eronata informatia despre prezentator, mi se pare o alegere riscanta. Dupa parerea mea, Robert Tudor nu are alura de prezentator al unui format de calitate precum The Voice, fie el si in versiunea Kids. Omul e sâsâit şi are un timbru nepotrivit, dar probabil primeaza experienta lui cu cei mici :/ In orice caz, pentru mine e ca si cum l-ai pune pe Liviu Varciu sa prezinte Vocea :)))
    Alegeri mai bune ar fi Paul Ipate, Virgil Iantu, Cabral, sau, de ce nu, o femeie. Cred ca si Cove ar fi fost o alegere mai buna, ca tot se afla in ograda Pro de ceva timp.
    Speram sa se doreasca o emisiune comparabila calitativ cu The Voice Kids din Germania, de exemplu. Dar ultimul sezon de Vocea Romaniei s-a indepartat cu mult de acel nivel de calitate al productiei (decor, montaj, lumini, alegeri muzicale), de aceea nu am asteptari prea mari de la Vocea Junior.
    Oricum, treaba cu magicianul mi se pare scoasa din noaptea mintii :)))
  • Cristina Cristina
    Sper ca magicianul sa nu fie ales pt a prezenta acest show, nu as putea sa-l urmaresc..sunt atatia actori talentati care pot prezenta cu succes!! Se pare ca acest Robert Tudor are ceva " pile " la Protv, prea mult e bagat in seama!!!
  • F F
    Inna e o decizie inspirata. Prezentatorul ramane sa ne surprinda placut. E clar ca ii va fi dificil pentru ca va fi comparat cu Pavel Bartos. La o prima privire, e o alegere neinspirata.
  • Iuli Iuli
    Next Star o sa fie pe 3 daca BAHAR se opreste in vara si continua din toamna.

    Sper sa fie juriul format din:
    INNA
    ANTONIA
    CARLA'S DREAMS
    ADDA/SORE
  • Iuli Iuli
    WOW pentru INNA, naspa pentru acest "magician". Cat il mai baga ProTV pe gatul romanilor? Mai bine era Bartos sau Smiley!

Trimite un comentariu

sus