Skip to main content

Vocea României, sezonul şase, vine cu reguli noi: apare runda de knockout-uri. Mai puţine gale live

 
Vocea României, sezonul şase, vine cu reguli noi: apare runda de knockout-uri. Mai puţine gale live

Al şaselea sezon al show-ului Vocea României vine cu schimbări în formatul emisiunii. Emisiunea prezentată de Pavel Bartoş revine în grila Pro TV din 9 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30.

Publicitate

Paginademedi prezintă în continuare schimbările sezonului:

Faza preselecţiilor. În etapa audiţiilor pe nevăzute scaunele antrenorilor se vor întoarce, indiferent dacă un concurent va merge mai departe în competiţie sau nu. Toţi vor afla părerile antrenorilor, Tudor, Loredana, Smiley şi Marius Moga, referitoare la prestaţiile de pe scenă. Modelul acesta a fost reluat după ce în sezonul trecut a lipsit.

Etapa duelurilor. În această fază, antrenorii vor putea salva câte doi concurenţii din celelalte echipe, faţă de unul, cum a fost până acum.

Cea mai importantă schimbare. Se introduce runda „knockout-urilor”, imadiat după faza duelurilor. Fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenţi. Toţi vor pregăti câte o piesă, dar vor urca în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a intra pe scenă, cu cine urmează să se lupte.

Fiecare antrenor va avea misiunea de a alege un singur concurent dintre cei trei. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri.

Cu nou probă introdusă, se vor reduce şi ediţiile live. Astfel, dacă în sezonul trecut show-ul a avut cinci ediţii live (cu tot cu finală şi semifinală), anul acesta vor rămâne trei, două semifinale şi o finală.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucian Lucian
    Sunt formate internationale, asa ca ce vedeti afara, aia o sa vedeti si la noi. Foarte rar sunt acceptate modificari, dar nu de asa natura.
  • Ted Ted
    Hai sa nu fim carcotasi. Sa zicem mersi, ca la o piata de publicitate subtire, cum e a noastra, avem parte de cele mai cunoscute formate internationale. Da, live-ul e mai scump pentru ca tine studioul blocat saptamani la rand, dar il foloseste efectiv doar cateva ore pe saptamana. Daca am avea o piata cu incasari mari din publicitate, si-ar permite si televiziunile studiouri mari si frumoase, pe care sa le blocheze dupa bunul plac. Doar ca nu avem. Pe la vecini (bulgari / unguri / sarbi) e si mai mare jalea, asa ca sa zicem mersi.
  • Allex Allex
    Pt ca live-ul e scump :))
  • Gabs Gabs
    Tot mai putine gale live si la VR si la X. Mai bine ne uitam la edițiile de afara...

Trimite un comentariu

sus