Skip to main content

Acces Direct reaprinde psihoza ambulanţei negre care fură copii: Avem dovada! Ambulanţa neagră există!

 
Acces Direct reaprinde psihoza ambulanţei negre care fură copii: Avem dovada! Ambulanţa neagră există!

Acces Direct a promovat ieri pe post o psihoză care apare periodic: „Ambulanţa neagră repăşte copii pentru a le lua organele”.

Publicitate

„Avem dovada! Ambulanţa neagră există”, a fost mesajul de pe burtieră la Acces Direct, text care a apărut pe post aproape zece minute.

A dost dată pe post şi o poză, cu o ambulanţă care a fost numită „fantomă”.

„Întrebarea este: ce se întâmplă cu adevărat în această ambulanţă? Să fie adevărat ceea ce spun internauţii?”, spune o voce din off. Întrebările sunt apoi completate de un mesaj postatd e cineva pe Facebook: „O fi renumita ambulanţa cate răpeşte copiii pentru organe”.

Prin telefon a intrat şi comisar şef Diana Sarca, de la Poliţie, care a negat clar zvonurile:

"Am văzut şi noi postările de pe Facebook şi este hai să spunem cincea sau a şasea oară când ne confruntăm cu o asemenea situaţie în ultimii ani. Am precizat că la nivelul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti nu s-au înregistrat cazuri aşa cum se menţiona că sunt răpiţi copii că au fost găsite persoane decedate cărora să le lipsească organele interne.

De aceea, am făcut apel şi face în continuare apel la personajele care primesc astfel de mesaje să nu le redistribuie sau să nu le popularizeze. Sunt mesaje false şi nu fac decât să creeze o stare de panică absolut nejustificată.”

În final, şi Simona Gherghe a recunoscut că aşa-zisa ambulanţă neagră din imagini este, de fapt, bleumarin: „da, aşa se vede pe fotografie”, a spus Gherghe.

„Sunt mai multe care au acastă culoare şi care deservesc centre de diagnostic şi tratament”, i-a răspuns reprezentanta poliţiei Capitalei, în timp ce pe ecranul postului apărea încă mesajul „Avem dovada! Ambulanţa neagră există”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cipica Cipica
    Doamne aparai doamne a intrat necuratul la antene sfintestiti locul . . ... ca sunte ti pacatosi . sper ca nu taiati nimic
  • stiutorul stiutorul
    Tovarasi, iar *** de la concurenta? E cam evident. Mai rasfirati, tovarasi!! Voi ati vazut ce isterie s-a creat pe facebook in legatura cu ambulanta neagra? Sigur, sunt oameni inferiori voua, deontologilor! Totusi, am vazut ca s-a dat la Antena un material complet. au filmat salvarea, l-au avut pe sofer si a vorbit comandantul policlinicii care detine ambulanta. Au demontat toate speculatiile aparute pe facebook. Au linistit lumea. Te oftici, tovarase ***? Banii au miros!
  • Cec Onteaza Cec Onteaza
    Avem dovada ca ambulanta neagra este albastra, ca situatia Romaniei...
  • nita nita
    Eu am auzit ca turcii de la kanal d vor sa puna mana pe antene. Asa scria promt media.ro (o pagina tot a lor) asta da rapire. vor sa vanda ca li sa dus audienta si aia putina in cap, au impartit-o cu antena 2 ca de unde atatia oameni ((:
  • iñaki iñaki
    Nu inteleg ce va mai mirati!!!! Astia ar fi in stare sa-si aduca si mamele la emisiune ca sa le intrebe in direct si in exclusivitate cum i-au conceput!!! Dupa care ne multumesc ca suntem alaturi de ei!!!! Eu nu inteleg cum de cineva se mai poate uita la acces direct,cand istoricul sau si acum,prezentul ne confirma pentru a mia oara ca prezentatoarea,oamenii de acolo,show-ul in sine are CREDIBILITATE ZERO!!!??!!
  • geo geo
    oare CNAul mai există?
  • F F
    Poate e nevoie de audienta. :))

Trimite un comentariu

sus