Skip to main content

Andreea Esca prezintă Effie Awards. Până acum, Andi Moisescu era gazda evenimentelor

 
Foto: eva.ro
Foto: eva.ro

Gala premiilor Effie Awards, prezentate în mod tradiţional de Andi Moisescu, va avea anul acesta o altă gazdă. Andreea Esca va fi anul acesta pe scena evenimentului care premiază cele mai eficiente campanii publicitare.

Publicitate

Prezentatoarea principalului jurnal de ştiri de la Pro TV se află pentru prima oară în postura de amfitrion al evenimentului. Majoritatea acestor gale au fost prezentate de realizatorul emisiunii Apropo TV, cu excepţia ediţiei din 2011, când gazde ale Effie Awards au fost Irina Păcurariu, în prezent realizatoare şi producătoare la TVR, şi Cosmin Alexandru.

"Andi Moisescu nu va fi prezent pentru că are programată o filmare în aceeaşi perioadă în care se desfăşoară evenimentul", a declarat pentru Paginademedia.ro Sorina Dăescu Topceanu, Communication Manager la The Institute, compania care se ocupă cu organizarea EFFIE Awards 2016.

Gala de premiere Romanian EFFIE Awards va avea loc pe 22 septembrie, la Muzeul Naţional de Artă al României.

Despre Effie Awards

Effie Awards este un festival internaţional sub licenţă EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, in SUA.

Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marcă al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association România (IAA România), în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi implementat de The Institute.

Prima ediţie a festivalului Effie România a avut loc în primăvara anului 2004. Şi la debut gazda evenimentului a fost tot Andi Moisescu.

Campaniile nominalizate în finala Effie Awards, printre care Porcul Antrefrig şi Telekom cu Mikey Haş, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus