Skip to main content

AUDIENŢE. Supravieţuitorul de pe Pro TV, bătut de Chefi la cuţite pe toate targeturile

 
AUDIENŢE. Supravieţuitorul de pe Pro TV, bătut de Chefi la cuţite pe toate targeturile

AUDIENŢE. A treia confruntare directă dintre Supravieţuitorul de pe Pro TV şi Chefi la cuţite, de pe Antena 1, s-a terminat cu victoria show-ului culinar.

Publicitate

Pe intervalul pe care s-au intersectat, Surpevieţuitorul a fost pe poziţia a doua pe toate targeturile - naţional, urban şi comercial. Cei trei foşti MasterChefi - Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea - au fost pe prima poziţie.

Supravieţuitorul şi Chefi la cuţite s-au intersectat timp de două ore, pe intervalul 20.30-22.30.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele pe intervalul comun al celor două programe:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, pe intersecţia Chefi la cuţite - Supravieţuitorul, Antena 1 a avut o medie de 1,3 milioane de români în fiecare minut, cu aproape 200.000 mai mulţi decât Pro TV.

Lunea trecută, Supravieţuitorul număra 1,3 milioane de români, iar Chefii - 900.000

URBAN. Chefii de pe Antena 1 au atras 780.000 de telespectatori pe minut, cu 120.000 mai mulţi decât Supravieţuitorul de pe Pro TV.

Lunea trecută, pe acest target, Supravieţuitorul avea 760.000 de persoane, iar Antena 1 - 580.000

COMERCIAL. Dacă pe segmentul comercial Supravieţuitorul era săptămâna viitoare foarte uşor în faţa Antenei (câteva mii de persoane), la ediţia de asearăă Chefi la cuţite au trecut pe prima poziţie şi au luat un avans de 100.000 de telespectatori în faţa Pro TV.

În cifre: aproape 490.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pentru Antena 1 şi 390.000 la show-ul prezentat de Dragoş Bucurenci pe Pro TV.

Audienta posturilor TV luni, 19 septembrie, pe intervalul de intersecţie Supravieţuitorul - Chefi la cuţite, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 1.319.000 7.3 16
2 Pro TV 1.143.000 6.4 13.8
3 Kanal D 979.000 5.5 11.8
4 Romania TV 502.000 2.8 6.1
5 Antena 3 449.000 2.5 5.4

Audienta posturilor TV luni, 19 septembrie, pe intervalul de intersecţie Supravieţuitorul - Chefi la cuţite, la nivel URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 777.000 8 16.5
2 Pro TV 646.000 6.6 13.8
3 Kanal D 544.000 5.6 11.6
4 Romania TV 295.000 3 6.3
5 Antena 3 276.000 2.8 5.9

Audienta posturilor TV luni, 19 septembrie, pe intervalul de intersecţie Supravieţuitorul - Chefi la cuţite, pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Antena 1 486.000 10.9 25.6
2 Pro TV 388.000 8.7 20.4
3 Kanal D 175.000 3.9 9.2
4 Paramount 63.000 1.4 3.3
5 Acasa 50.000 1.1 2.6

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Concurentii au fost selectati dupa: cazuri sociale, pitipoance siliconate si cativa cu probleme la mansarda care vor sa fie mereu primii.

    Au vazut ca emisiunile Visuri la Cheie, Acces Direct si Clipa de fericire (+alte emisiuni) aveau succes cu aceste cazuri, si au zis sa faca la fel. Eu nu voiam sa vad concurenti care spuneau ca au copii bolnavi sau femei care si-au pierdut copii, adulti care au crescut la orfelinat.. Aceste cazuri trebuiau duse in emisiunile specificate mai sus, nu intr-un show ca Survivor.
  • tarabostess tarabostess
    Prezentator nepotrivit. Cei mai multi concurenti sunt nepotriviti. Sezonul de difuzare nu e potrivit. Dar nu este nici o surpriza: doar e pro tv! Unde audienta se obtine din povesti adiacente liniei principale! Unde nu vezi decat crime si violuri ( zici ca e defunctul infractorul ). Unde nu vezi decat manele, manelisti si alte elite ale poporului roman. Postul unde nu ma uit niciodata. Dar, acum, cand a inceput supravietuitorul, m-am uitat in oglinda si am zis: hopa, ceva interesant. Surpriza: nuuu. Ma mir ca nu au bagat din prima emisiune: masa lu' aia are cancer, tata lu' ala a cazut din macara si acum e orb, gigel care a crescut singur pe strazi, etc. Iar selectia concurentilor: o rusine! Nu mai exista fete nesiliconate si ne-pitipoance in tara asta! In general oameni neinteresanti, lipsiti de carisma.
  • IIO IIO
    Daca acceptati, voi profesionistilor, si parerea unui umil telespectator... Supravietuitorul a gresit la concurenti,acolo e problema. Romanul de rand nu se identifica nici cu basarabencele smechere si/sau fitzoase, nici cu *** siliconate, nici cu barbatii izdificati. Romanul vrea emotie autentica, nu cum schioapata o *** care OROARE s-a ars cu ulei pe aproape un centimetru patrat. Filmarile si editarea sunt bunicele, dar nu transmit nici o emotie. Sigur au fost bine platiti editorii de montaj ? Pare treaba facuta in viteza si sub presiune. I-as mai da peste ochi si persoanei care a hotarat sa se insiste mai mult pe combinatii si certuri intre concurenti, decat pe probele de concurs. Practic, emisiunea se vede ca bla bla bla, alearga aia un pic, bla bla bla, cine a iesit, a ala....la ce echipa era oare? Si aia e.
  • Iuli Iuli
    @Mihai, nu prezentatorul este problema, el se descurca excelent, problema este ca romanilor nu le place show-ul sau concurenta ofera ceva mai bun

    Oricum acest show, dupa parerea mea, trebuia difuzat doar din ianuarie, iar acum trebuia programat MasterChef, dar inca nu e tarziu sa opreasca emisiunea si sa puna MasterChef din octombrie
  • Mihai Mihai
    Problema Survivor este prezentatorul. Cu tot respectul pentru Dragos, ce a facut, ce este ca individ, insa nu i se potriveste deloc acest rol.
    Showul are si alte deficiente daca il comparam cu US: este destul de plictisitor pentru ca incearca sa lungeasca emisiunea: in US ai atat proba pentru recompensa si proba pentru eliminare in 45 min. Aseara in 2 ore au intins-o maxim! Pacat! Eu ii urmaresc in continuare, insa imi pare rau ca nu au succesul pe care show-ul o merita
  • Iuli Iuli
    @F, Mireasa + Observator au fost peste Teo si Maruta, asa zic cei de la KD
    http://www.kanald.ro/e2809eteo-showe2809d--crestere-spectaculoasa-in-audiente_63987.html

    Sper sa dea Pagina de media si audienta din intervalul 14:00 - 16:00, sa vedem cum se descruca Paula la carma emisiunii si de la 17:00 - 18:00 ce face Simona vs. Stiri+Cabral
  • F F
    Antena nu a ratat ocazia și a dat comunicat ca a fost lidera pe toată ziua. Vorbește și despre Razvan și Dani, respectiv Capatos, dar nu pomenește nimic de Mireasa sau acces direct.

    Partea cea mai interesanta din toată treaba asta este ca din niște invitați din emisiunea lui Nea Marin, cei 3 bucătari sI au urcat din nou imaginea pe seama greșelilor Protv. Prima a fost în primăvara cu Bake off. A doua a fost acum. Sa vedem dacă la primăvară Masterchef va mai funcționa.
  • Expertul, Expertul,
    @Lucian, Da ar fi trebuit facut un studiu de piata. Christoph Mainusch, seful cel mare de la CME a decis sa produca Survivor pe 4 piete: Romania, unde este esec; Slovenia, unde rupe; Slovacia, unde este esec; iar in Ceha, n-a fost difuzat inca. Supravietuitorul a fost un experiment esuat, pe bani multi, fara priza la telespectatorii din Romania.
  • Iuli Iuli
    Televiziunile HD sunt masurate impreuna cu televiziunile SD/16:9 sau separat?

    @mile, Antena daca avea HD, avea o audienta mai mare, dar vad ca prefera sa fie pe 2, ca se nimereste sa fie pe 1, este din cauza ca ProTV difuzeaza ce nu trebuie.

    Daca facem o comparatie, Antena1 si ProTV dau cam aceleasi filme (doar la ProTV sunt mai multe), audienta lor este diferita din motiv ca te dor ochii cand vezi imaginea Antenei.
  • Iuli Iuli
    @mileu, cum poti sa spui asa ceva? Te-ai uitat macar la emisiune? Vad ca iti dai cu parerea dar n-ai habar. Cat despre prostie.. acolo e la Pro. Au bagat o fata la TV cand facea o schema cu sanii.

    Vad ca acum Pagina de media permite cuvantul "***", dar cand eugen patriche a spuns intr-un articol cuvantul "***" de la telenovela Inima de *** (Rom) a fost cenzurat
    http://www.paginademedia.ro/2016/09/exclusiv-bobonete-si-adrian-vancica---celentano-acum-si-scenaristi-pentru-las-fierbinti-cine-mai-face-parte-din-echipa-care-scrie-pentru-serial

    Nerespectarea regulamentului se permite postacilor Pro?
  • mile mile
    postacii la datorie , ce va agitati atat, publicul pro vrea van damme , nu ai cu cine , oricum eu am spus inca de acum patru luni , ca nu pot face probe scumpe , nu e rentabil, iar postaci au spus ca va fi super , va rupe audienta , acum plang de mila , penibil, este un scor foarte mare la comercial pt chefi , deci hd nu conteaza
  • mileu mileu
    Romanii nu sunt atat de inteligenti incat sa se uite la un show de aventura filmat in insule exotice , ei prefera tigania romaneasca : cratițe , salam cu muștar si oameni care vorbesc la misto.
    Cred ca si in Uzbekistan ar avea audienta o emisiune gen Chefi la cutite . Foamea de pe vremea lui Ceaușescu se traduce azi in urmarirea de emisiuni in care se face de mancare ... Vai de noi .
  • Lucian Lucian
    Trebuia facut un studiu. Genul asta de emisiuni nu prinde la noi (Sa ne amintim si de emisiunea din Panama de la Kanal D). La noi (inca) prind show-urile de talente. Lituanianul incepe sa dea rateuri si, daca nu vine cu ceva pentru piata tv din Romania, o sa zboare.
  • Expertul, Expertul,
    Sarbu a platit cu functia dupa scandalul cu agentiile de publicitate din Ceha, cand CME a pierdut multi bani pe aceasta piata cheie, dupa cresterea agresiva a preturilor la publicitate. Survivor a fost cel mai scump proiect din istoria ProTV si TVmarkiza, dar cu rezultate foarte slabe. Cineva din conducerea CME trebuie sa raspunda pentru milioanele de euro aruncate pe apa sambetei cu acest format!
  • costel cucheia costel cucheia
    Lasa chefii, Paramount a rupt fasul cu Academia de politie, nu vedeti! Asta înseamnă un post cu filme bune, fata de *** romanesti de la Pro, Antena sau Kanal D!

Trimite un comentariu

sus