Skip to main content

VIDEO. Laura Bretan, în finala America's Got Talent cu piesa pe care a cântat-o la audiţiile Românii au talent

 
VIDEO. Laura Bretan, în finala America's Got Talent cu piesa pe care a cântat-o la audiţiile Românii au talent

Laura Bretan, câştigătoarea Românii au talent din acest an, a ajuns şi în finala show-ului omonim de peste Ocean. Tânăra de doar 14 ani a ales pentru finala show-ului în care jurat este şi Simon Cowell, creatorul formatului, piesa O mio Babbino Caro. Ea a interpretat aceeaşi piesă şi în faza preselecţiilor la Românii au talent.

Publicitate

Evoluţia Laurei Bretan în finala America's Got Talent

Laura Bretan, la preselecţiile Românii au talent

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ploieșteanu ploieșteanu
    Drept dovadă că nu-i pasă de România, prima vizită a Laurei o va face în România unde va cânta, deși are nenumărate oferte inclusiv din LA.
  • Dudau Dan Dudau Dan
    Pentru Iuli. De ce incerci sa manipulezi cititorii draga Iulian sau Iulia sau cum te-o chema. Povestea bunicului a spus-o chiar in semifinala dar asa se intampla cand nu stii dar iti dai cu parerea. Laura canta dumnezeieste, iar ca sa stii si tu in momentul cand ascult o melodie si mi se face pielea de gaina inseamna ca acea persoana are talent. Nu mai fi rautacios (cioasa) ca nu castigi nimic. Cu stima
  • Pescar în ape limpezi Pescar în ape limpezi
    Wow!, ce-ați mai tăbărât pe fetița asta!
    1. Am urmărit 4 interviuri cu ea la televiziunile americane și peste tot a spus că părinții ei sunt români. Ea s-a născut în State dar vorbește în casă românește. A spus mereu că și profesoara ei de canto este tot româncă.
    2. Ea a participat la emisiunea românească penreu că era în țară atunci pentru înmormântarea bunicului, și era decisă să participe și la emisiunea americană.
    3. @Iuli, cred că ai urmărit declarațiiile ei din 10 în 10 cuvinte sau nu ști boabă engleză. Eu am văzut-o sinceră, naturală și foarte copilăroasă.
    4. Heitărilor, dacă nu vă impresionează chiar deloc vocea acestei fetițe e clar că sunteți surzi sau 100% afoni.
    @Jure Greșești. A vorbit foarte frumos de România, vorbește foarte bine românește, deși nu avea nicio datorie să facă asta.
  • qwerty qwerty
    @iuli
    doar în România se folosesc povești lacrimogene în astfel de emisiuni. în străinătate nu contează bunici, părinți, frați bolnavi, contează doar talentul.
  • claudiuu claudiuu
    Pentru @parerea mea ce sa le faci asa e romanul spargator de seminte un popor de manelisti care se uita la pitipoance si cocalari la emisiuni gen Capatos wow *** abcees din rect si amator de seriiale turcesti de doi lei
  • parerea mea parerea mea
    @Iuli,
    Bine ar fi sa comentezi in cunostinta de cauza.
    Povestea cu bunicul nu are legatura si nu avea ce sa caute la AGT. I-a promis bunicului (roman 100%) ca va veni la RAT, ceea ce a si facut. De ce crezi tu ca ar fi trebuit sa spuna asta pe scena la AGT?
    Laura Bretan este cetatean american daca nu stiai, de ce ar fi trebuit sa spuna ca este romanca? In materialele de prezentare se spunea ca are origini romanesti, lucru absoulut adevarat. Pana la urma care-I meritul Romaniei /romanilor in aceasta poveste? Cei mai multi romani sunt mai degraba tentati sa omoare si capra vecinului (sau macar s-o denigreze) decat sa se bucure de performanta unui conational sau a unei persoane cu origini romanesti. Un exemplu mai bun decat comentariul tau nici ca se putea!:))
    Povestea cu banii este un pic mai complicata. Adevarul este ca nu a vrut sa-i primeasca. Daca te intrebi de ce, poti cerceta mai in amanunt, eu am inteles ca daca incaseaza banii inainte de un anumit stadiu al AGT, este descalificata.
    Acesta este motivul pentru care a declarant public ca inca nu i-a primit. Cum crezi ca au reactionat romanii? Capatosii, uaubizisti si clickisti de la noi au gasit repede senzationalu', pro tv i-a dat teapa....
    Dar poti dormi linistit, nu are sanse mari sa castige AGT. De ce? Iti dau motivele principale enumerate de americani: este romanca, a castigat deja RAT si a luat bani pentru asta.
  • Jure Jure
    nu mai are nicio legatura cu Romania, ce dracu tot promovam oameni care ne urasc si nu dau 2 bani pe noi, "ca un kamikaze, tu ii vezi D-zeu si ei te vad un fraier"(puya)
  • Iuli Iuli
    O falsa.
    In Romania a venit cu povestea bunicului, iar in America, ca prin minune, a disparut bunicul si povestea, si bineinteles, a uitat sa zica ca este romanca. Are o voce buna, nici nu trebuia sa vina in Romania, dar foamea de bani..

    A mai publicat ca nu a primit banii de la ProTV, dar ea nu ii vrea, dar tot zice ca nu a primit. Muritoare de foame

Trimite un comentariu

sus