Skip to main content

Cătălin Măruţă revine la TVR. Ca invitat la Generaţiile TVR

 
Cătălin Măruţă revine la TVR. Ca invitat la Generaţiile TVR

Măruţă, invitat mâine la Generaţiile TVR. Cătălin Măruţă şi Florin Brătescu, primul crainic al Televiziunii Române, vor fi invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea Generaţiile TVR, diofuzată mâine de la ora 20.00 la TVR 2. Tema emisiunii va fi: amintirile legate de anii petrecuţi în Televiziunea Română.

Publicitate

Cătălin Măruţă:

„De fiecare dată când vin aici mă bucur foarte tare, văd colegi cu care am lucrat şi oameni cu care am fost, zi de zi, şi de fiecare dată când vin aici simt că vin acasă.

Practic, aici am învăţat televiziune...Mi-aduc aminte când am plecat, îmi-aduc aminte şi locul perfect acolo la lifturi, cum se lucra în Turn că ţineam mâna pe zidul televiziunii şi plângeam, nu-mi venea să cred că plec şi simţeam că mi se rupe ceva din suflet.

Şi acum când am fost la machiaj şi am văzut pe doamnele de acolo, şi i-am văzut pe colegii mei din TVR, oamenii ăştia fac parte din mine, am impresia că-i cunosc de 100 de ani, fac parte din familia mea - şi nu o spun aşaaa, dar ăsta e feelingul.

Am impresia că ieri am plecat de aici, că nu a trecut foarte mult timp... Şi acum îmi dau seama că am două familii puternice şi sunt foarte frumoase şi foarte bucuros că prima familie e TVR şi a doua familie Pro TV."

Cătălin Măruţă a prezentat mai multe emisiuni în perioada în care a lucrat la TVR 2.

  • A fost coprezentator al selecţiei naţionale pentru Eurovizion 2006, alături de Luminiţa Anghel şi a moderat dezbaterea de după selecţie.
  • A prezentat Caravana TVR 50 şi a filmat cu Medeea Marinescu pentru seria "50 de ani de divertisment în 50 de emisiuni".
  • A fost şi prezentator al emisiunii de divertisment Tonomatul DP2.

Din anul 2007 este prezentatorul emisiunii de divertisment Happy Hour, devenită ulterior La Măruţă, de la Pro TV.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cata Cata
    E studioul de la "stele de 5 stele" sau mi se pare?
  • Nicu Nicu
    EuroviZion?! :)
  • iche iche
    ma intreb daca ar putea sa revina de tot la tvr, poate asa scapam cu totii de emisiunea lui de pe pro
  • alex2 alex2
    cadrul este superb. filmarea din spate se invata in prima zi de televiziune.

Trimite un comentariu

sus