Skip to main content

Radu Tudor, de la Telejurnal, la divertisment. Invitaţii noului show vor juca momente celebre din arhivă

 
Radu Tudor, de la Telejurnal, la divertisment. Invitaţii noului show vor juca momente celebre din arhivă

Emisiune nouă în grila TVR 2. Ioana Voicu, fiica parlamentarului Mădălin Voicu, şi Radu Tudor, fost prezentator al Telejurnalului de la TVR 1, prezintă împreună Te vrea România, la TVR 2.

Publicitate

Despre format. Fiecare ediţie va avea câte trei invitaţi: artişti şi oameni de televiziune care au colaborat sau lucrează în TVR, dar şi artişti tineri, interpreţi şi actori. Aceştia din urmă vor reinterpreta momente celebre de arhivă, vor readuce în prezent momente artistice de succes din trecut.

Noua emisiune va intra în grila postului TVR 2 la sfârşitul săptămânii. Prima ediţie va fi difuzată duminică, în două părţi, de la ora 20.00 şi de la 21.00.

Invitaţii primei emisiuni vor fi soliştii Alexandra Ungureanu şi Cătălin Geambaşu, artiştii Crina Mardare, Adrian Romcescu şi omul de televiziune Doru Ionescu.

Scenariul şi regia acestui program este semnată de Cezar Helmis, producători fiind Iuliana Marciuc şi Bogdan Ghiţulescu.

GALERIE FOTO

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Radu Tudor trebuie sa revina urgent la Stiri. E foarte bun. In locul lui au pus niste paiate. ***!
  • livia pila livia pila
    @Livia Pila Inca un avertismentNu ma mai dubla prin impostura. Radu Tudor este un foarte bun prezentator, un om de calitate. Este victima prostiei agresive a Irinei Radu, a lui Lucaci si a altora ca ei. Ca sa ia 12000 de lei oameni fara improtanta, pomanagii de genul Emma Zeicescu, Găinusa, Ionut Cristache, George Dumitrescu Raluca Arvat si alte astfel de specimene. Dumitrescu , de pildă, s-a tot gudurat pe linga fosta lui stapina si tovarasa de prostii de la Kanal D, ajunsa la TVR ca sa o distruga. Numele ei este Irina Radu!
  • an an
    @livia pila - Mircea Radu are deja emisiune pe Tvr2 (cu Marina Almasan), si este chiar una de bun simt avand in vedere ce se intampla in media romaneasca... eu zic ca nimic nu poate sa ne multumeasca pe toti... dar emisiuni precum cele ale Emmei Zeicescu, si a cupului Marina Almasan Mircea Radu sunt destul de bune ...
  • livia pilda livia pilda
    Inca un spectacol marca PSD. Tvr-ul e plin de moldoveni rosii. Nu-i asa Tudorica? Ce evolutie, ce ascensiune?
  • Adi Adi
    Iar numai pilosi la TVR ? E fata lui Madalin Voicu, au adus-o mai noi si pe fata lui Graur. ,,concursuri adevarate,, au castigat ! Pe ,,talent,, si ,,valoare,, Si asta e doar ce se vede. Ce o fi pe acolo....
  • livia pila livia pila
    Incredibil. Un nou Maruta "pa" piata media, de data asta la TVR: Radu Tudor. Iata cum isi promoveaza PSD-ul inca un "satelit" din presa, pe langa Ionut Cristache, urmeaza sa faca divertisment Radu Tudor, un cititor de prompter de la stiri. Mai lipseste Mircea Radu bre! "Felicitari" duetului de campanie electorala aservit PSD: Cristian Zgabercea - Irina Radu!
  • George George
    Radu Tudor la divertisment?!
    Bine c-au adus, pentru STIRI, niste fufe de pe la Sport. Si culmea, de la alte televiziuni. Are TVR-ul bani! Gârlă!

Trimite un comentariu

sus