Skip to main content

Capatos îşi ia co-prezentator de la Românii au talent

 
Capatos îşi ia co-prezentator de la Românii au talent

Emisiune nouă din ianuarie 2017 pe tronsonul fostului Un show păcătos. Emisiunea vine cu nou nume, XTRA Night Show, acelaşi prezentator, Dan Capatos, dar şi un nou co-prezentator.

Publicitate

Noua colegă de platou a lui Capatos va fi o fostă concurentă de la Românii au talent, Anisia Gafton, care a ajuns cu un număr de stand-up comedy în finala Românii au talent 2016.

Totodată postul anunţă că în noua emisiune a Antenei 1, XTRA Night Show, vor rămâne şi Daniel Crudu, Silviu Andrei şi Cătălin Bordea.

Reamintim că la jumătatea lunii decembrie, Dan Capatos a anunţa că emisiunea Un show păcătos se încheie după nouă ani de „păcate”. Totodată, Capatos a anunţat din ianuarie o nouă producţie, ce va avea un alt decor, o producţie ce va reveni pe sticlă începând din 9 ianuarie sau din 15 ianuarie.

Citeşte şi:

Nu mai sunt păcătoşi. Un show păcătos dispare de la Antena 1. Capatos va avea un nou format din ianuarie

Un show păcătos, o istorie de păcate: ce a făcut show-ul care anunţă un nou format

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    Auzi Daniel, daca zici ca te uiti doar la VR, de unde stii cum e Capatos, ca n-are bun simt si educatie? Ai fost cu el la bere, sau cum?
    Dar titlul asta cu "isi ia co-prezentator" e halucinant. Ca pe vremea lui Ceasca, "se da carne la alimentara".
  • maria maria
    o adunatura de protovani si prostalai.
  • mile mile
    bai daniele , zboara din tara , deci maruta si ionescu nu te deranjeaza , de ce nu critici ce fac ei, sunt la fel ca si capatos , dar pe tine te deranjeaza ca nu te poti abtine cand treci peste post sa te opresti la fete sexy , nu, toti sunt corupti , si pnl, dar capatos nu face politica si fiecare voteaza cum vrea
  • Daniel Daniel
    @Gogu. Boss eu nu deschid TV-ul decat la Vocea Romaniei. Adica asta inseamna vreo 30 de ore pe an. Atat!

    Textul asta cu telecomanda e atat de gresit incat nu o sa-ti incep sa-ti explic. Pentru ca vezi lucrurile limitat. Orice om care considera OK sa faca rating cu persoane *** (la propriu si la figurat), cu prostituate, manelisti si cam orice lucru impotriva bunului-simt merita sa i se intample chestii nasoale.

    Cinismul din spatele actiunilor astea denota caracterul infect al persoanei. Faptul ca tu sustii astfel de cancer, te face parte din problema. Esti prostul care voteaza cu PSD, bea bere la pet si e multumit in bula lui de auto-suficienta. Multumesc! Traiesc in sistemul construit de tine si e mirobolant
  • Gogu Gogu
    @Daniel: Cam cata inteligenta poti avea, sa urasti un om care efectiv nu iti face nimic rau??? Creierasul tau nu poate da comanda catre degete, sa actioneze telecomanda. Stai paralizat in fata televizorului si iti doresti sa moara prezentatorii, sa scapi de chin. Prostia umana cunoaste noi frontiere cu ajutorul tau.
  • Daniel Daniel
    Stiu ca vorbesc in asentimentul tuturor cand spun ca sper sa i se intample chestii nasoale lui Capatos. Acest cancer al bunului simt si educatiei.
  • an an
    De ce nu a luat*o pe castigatoarea iUmor?!
  • mile mile
    alex , vad ca sti tot ce a fost la capatos , te uiti dar aberezi , de ce te uiti
  • alex2 alex2
    Silviu Andrei cred ca e cel mai fake dj din Romania. El pune o melodie, apoi se zbate rotind de potentiometre si apasand pe butoane ca si cum ar mixa ceva. Insa muzica este neschimbata, e in original; el e doar un fel de actor, simuleaza un dj adevarat.
    La fel ca si duduia producator, prietena lu' Capatos, care agita camera si se joaca cu zoom-ul din regie intr-un mod identic cu clipurile de la Taraf TV. Si-ar dubla audienta daca n-ar produce epilepsie manelistilor care se uita la emisiunea lor.

Trimite un comentariu

sus