Skip to main content

SECŢIUNE SPONSORIZATĂ. Ce găseşti la Târgului Imobiliar Online: de la garsoniere de 29.900 de euro la apartamente şi case de suprafeţe mari. Lista ansamblurilor rezidenţiale

 
SECŢIUNE SPONSORIZATĂ. Ce găseşti la Târgului Imobiliar Online: de la garsoniere de 29.900 de euro la apartamente şi case de suprafeţe mari. Lista ansamblurilor rezidenţiale

Garsoniere de câteva zeci de mii de euro, dar şi case şi apartamente de peste 100.000 de euro. Ansambluri rezidenţiale aproape de centrul oraşului, dar şi în apropierea Capitalei şi în alte oraşe din ţară.

Publicitate

Mai sunt doar câteva săptămâni de zile până la deschiderea Târgului Imobiliar Online Român - TIOR (1-8 martie 2017), aşa că astăzi trecem în revistă tipurile de case şi apartamente noi pe care le poţi viziona, dar şi lista ansamblurilor rezidenţiale.

Târgul va fi deschis timp de 8 zile, în perioada 1-8 martie, între orele 10.00 - 20.00. Poţi descoperi ofertele ansamblurilor rezidenţiale participante în cel mai simplu mod, chiar de la tine de acasă, folosind laptopul, tableta sau telefonul mobil.

Cele mai multe ansambluri rezidenţiale care îşi vor prezenta ofertele în cadrul TIOR se află în Bucureşti sau în apropierea acestuia, insă vei găsi oferte şi în cele mai mari oraşe din ţară. Preţurile variază în funcţie de localizarea amsamblului şi de suprafaţa locuinţei.

De exemplu, locuinţele din zona centrală a Bucureştiului sunt mai scumpe decât cele aflate la marginea oraşului. În plus, în zona de sud a Bucureştiului găseşti preţuri mai mici decât în zona de nord. Iată o listă cu tipurile de locuinţe disponibile la TIOR şi preţurile acestora.

Garsoniere

Cele mai mici preţuri sunt la garsoniere. Cu 29.000 euro poţi cumpăra o garsonieră cu o suprafaţă utilă de 38 metri pătraţi in complexul rezidenţial Dream Residence, situat în zona de sud a capitalei.

Preţurile cresc spre centru oraşului, astfel că o garsonieră cu o suprafaţă utilă de 34 metri pătraţi in complexul rezidenţial ISG Residence II - Parcul Carol costă aproximativ 45.000 euro. În acelaşi complex, o garsonieră cu o suprafaţă utilă de 45 metri pătraţi costă aproximativ 55.000 euro.

În Brasov, poţi cumpăra o garsonieră cu o suprafaţă utilă de 28 metri pătraţi în complexul rezidenţial Maurer Residence, situat în apropiere de Coresi Shopping Resort.

Apartamente cu 2 camere

Preţurile încep de la aproape 44.000 euro pentru un apartament cu o suprafaţă utilă de 54 metri pătraţi in complexul rezidenţial Dream Residence. Un apartament cu aceeaşi suprafaţă utilă costă 69.000 euro în complexul rezidenţial ISG Residence II - Parcul Carol şi 81.000 euro în ansamblul rezidenţial The Park.

În zona de nord a Capitalei, preţurile variază între 61.500 euro + TVA pentru un apartament cu o suprafaţă utilă de 54 metri pătraţi in complexul rezidenţial Valletta Residence şi puţin peste 100.000 euro pentru un apartament cu o suprafaţă utilă de 71 metri pătraţi in complexul rezidenţial UpGround.

Preţurile apartamentelor din Braşov pornesc de la 35.000 euro (suprafaţă utilă de 42 metri pătraţi, în complexul rezidenţial Maurer Residence) şi ajung la 44.000 euro (suprafaţă utilă de 57 metri pătraţi, în complexul rezidenţial Avantgarden 3).

În Cluj-Napoca poţi cumpăra un apartament cu 2 camere, în ansamblul rezidenţial Gimarom Residence, situat în vecinătatea Centrului Comercial Iulius Mall. Preţul unui apartament cu o suprafaţă utilă de 77 metri pătraţi depăşeşte cu puţin suma de 100.000 euro.

Apartamente cu 3 camere

În cazul apartamentelor cu 3 camere, preţurile în Bucureşti încep de la 45.000 euro pentru un apartament cu o suprafaţă utilă de 53 metri pătraţi în zona de sud, in complexul rezidenţial Dream Residence. Apartamente mai spaţioase sunt disponibile în ansamblul rezidenţial ISG Residence II - Parcul Carol. Preţul unui apartament este cu o suprafaţă utilă de 74 metri pătraţi depăşeşte cu puţin suma de 100.000 euro.

În zona de nord a Bucureştiului, găsim apartamente şi mai spaţioase, însă şi mai scumpe. În complexul rezidenţial UpGround, preţurile pornesc de la 164.000 pentru un apartament cu 3 camere şi o suprafaţă utilă de 86 metri pătraţi.

În Braşov poţi cumpăra un apartament cu 3 camere la preţul de 55.000 euro (suprafaţă utilă 71 metri pătraţi, în complexul rezidenţial Avantgarden 3). Un apartament mai spaţios găseşti la preţul de 66.000 euro (suprafaţă utilă 84 metri pătraţi, în complexul rezidenţial Maurer Residence)

Apartamente cu 4 camere

În Bucureşti găseşti apartamente cu 4 camere la preţul de 155.000 euro (suprafaţă utilă de 93 metri pătraţi, în complexul rezidenţial The Park). O altă variantă ar fi ansamblul rezidenţial Valletta Residence, în care găseşti apartamente cu o suprafaţă utilă de 113 metri pătraţi, la preţul de 110.000 euro + TVA.

În Braşov poţi cumpăra un apartament cu 4 camere la preţul de 87.500 euro (suprafaţă utilă de 105 metri pătraţi, în complexul rezidenţial Maurer Residence. În Cluj găseşti apartamente cu 4 camere începând cu o suprafaţă utilă de 141 metri pătraţi, la preţuri care se apropie de 200.000 euro.

Case

Preţurile caselor din localităţile situate în judeţele din apropierea Bucureştiului variază foarte mult în funcţie de distanţa faţă de oraş. De exemplu, o casă cu 3 camere şi o suprafaţă utilă de 81 metri pătraţi costă 79.900 euro în ansamblul rezidenţial Good Residence din Baloteşti. O casă cu 4 camere în acelaşi ansamblu costă 89.900 euro şi are o suprafaţă utilă de 100 metri pătraţi.

În ansamblul Cerul Vlăsiei poţi cumpăra o casă cu 4 camere şi o suprafaţă utilă de 135 metri pătraţi cu aproape 100.000 euro. În ansamblul Cereanca Natura găseşti case cu 4 camere la 69.900 euro respectiv 79.000 euro (suprafaţă utilă 86 metri pătraţi respectiv 101 metri pătraţi).

Participarea la Târgul Imobiliar Online Român - TIOR se face în mod gratuit, în perioada 1 - 8 martie, între orele 10.00 - 20.00, folosind orice device conectat la Internet. În plus, vizitatorii vor putea folosi chat-ul online pentru a adresa eventualele întrebări expozanţilor, iar arhiva chat-ului oferă posibilitatea, atât expozantului, cât şi vizitatorului, să revină la discuţiile anterioare.

GALERIE FOTO.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus