Skip to main content

VIDEO. Campanie cu mesaj puternic de la eMag. Primul brand care şi-a amintit că sunt 30 de ani de la Revoluţie. Cu Mihai Şora şi Papaya

 
VIDEO. Campanie cu mesaj puternic de la eMag. Primul brand care şi-a amintit că sunt 30 de ani de la Revoluţie. Cu Mihai Şora şi Papaya

eMAG este primul brand care îşi „aduce aminte” că se împlinesc 30 de ani de la Revoluţie. Platforma de vănzări online a lansat o nouă campanie de brand sub sloganul „Libertate în fiecare zi”, o campanie ce marchează şi o nouă identitate vizuală pentru eMag.

Publicitate

Campania video, semnată de agenţia Papaya, îl are în centru pe filosoful Mihai Şora şi vorbeşte despre aniversarea a 30 de ani de libertate. Pe partea de branding, eMag a colaborat cu agenţia Brandient.

Despre noua poziţionare a eMag:

„eMag lansează noua campanie de brand sub sloganul „Libertate în fiecare zi”, marcând astfel trecerea de la o comunicare centrată pe promoţii la o abordare bazată pe inovaţiile şi serviciile pe care compania le dezvoltă în beneficiul clienţilor săi”.

Platforma eMag are şi un nou logo, „în care ideea de libertate este redată de culorile în gradient”.

Iulian Stanciu, CEO eMAG:

„Învăţăm permanent şi dezvoltăm servicii şi experienţe pentru clienţii noştri. Ne propunem să vorbim mai mult despre lucrurile bune pe care le construim de mulţi ani: cât mai puţine bariere, varietate de alegeri, flexibilitate prin multiple modalităţi de plată şi livrare, implitate prin intermediul aplicaţiei de mobil din care se poate comanda de oriunde, oricând.

Prin tot ceea ce facem dorim să oferim clienţilor libertate în fiecare zi.”

Campania video, semnată de agenţia Papaya, în continuare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Teodor Popa Teodor Popa
    Cominternistii internationalisti si comunistii "ceausisti" sunt doua gasti diferite si rivale - asa au fost de la inceput. Pana in timpul lui Dej, au fost pe cai mari cominternistii bolsevizati (evreo-filorusi), perioada celor mai multe crime si orori antiromanesti. Dupa ridicarea lui Ceausescu la putere, se marginalizeaza gasca bolsevica si, treptat e ridicata in rang gasca ceausista, cu vagi inclinatii nationaliste - *** (atentie! nu in puscarii!), fiecare, intr-o "umbra" mai deasa ori mai rara, dupa cat de nefrecventabil era considerat de noua structura.
    In '89, lovitura de stat este sustinuta puternic de elemente cominterniste, bolsevice si filoruse care, intr-o "colaborare" tacita cu elemente din vest si est, manate de razbunare fata de Ceausescu & Co, au "confiscat" in folos propriu tensiunile sociale reale ale populatiei, acumulate in urma presiunii politice si abuzurilor de decenii ale regimului Ceausescu (devenit rupt de realitate). Dupa consumarea confruntarii de forte dintre nationalist-ceausisti si cominternisti (ambele tabere avand sprijin ticalos din exterior), cu populatia dezinformata si institutiile de forta prinse la mijloc, are loc eliminarea cuplului Ceausescu si a unor persoane cheie... Nici victoria cominternistilor nu a fost totala, nici infrangerea ceausistilor n-a fost totala... Confruntarea a continuat dupa '90 si continua si azi, sub forme difuze in sri, politica, afaceri, doar ca gastile si interesele s-au inmultit.
    Noi, oamenii obisnuiti, suntem spectatori la "teatrul" asta mizerabil de 30 de ani, pe banii, munca si suferinta noastra. Cred ca meritam ceva mai bun decat sa dezgropam si sa resuscitam la nesfarsit diverse fosile staliniste pe care sa le imbracam in haine vest-europene...Dupa care sa ne incaieram unii cu altii pe motiv ca din fata pare "european" sau ca din spate pare proletcultist / iudeo-paukerist, sau sa ne facem iluzii desarte ca ne va salva vreun "pupil" de fost bolsevic strecurat prin vreun partid de stanga ori de dreapta. Asadar, lustrarea din politica / spatiul public a tuturor celor cu trecut comunist (bolsevic, cominternist, ceausist) ar fi fost (si inca este) singura solutie sa curatam terenul pentru a construi ceva util pt. viitor.
  • un roman un roman
    Rusine emag ! Ti-ai batit joc de cei care si-au dat viata la Revolutie pentru ca tu sa poti exista !
  • maria maria
    Emag a batjocorit Revolutia si parintii nostri morti. Pentru urmasii celor 1200 de morti a fost Revolutie. O reclama ingrozitoare care ar trebui interzisa daca noi am avea autoritati
  • Mioara Mioara
    Ce e asa merituos sa ajungi la 102 ani cand zilnic mor copii si tineri de cancer,de inima ,de epuizare.Sau "ghinion" si aici?Se poate ca d-nul Sora sa fi fost un om norocos ,dar asta nu e un merit.Se poate ,de asemenea,sa se fi "fofilat"prin viata insfacand oportunitati si acum se simte demn sa ne dea lectii.Inteligenta nu inseamna totdeauna si caracter.
  • Coposu Coposu
    Un domn in varsta ce isi spune povestea cu greutate ca dupa multi ani de chin, un chin al luptei impotriva comunismului, a unei vieti ratate. Te uiti si mai ca il vezi pe Coposu care a suferit ani grei de temnita de pe urma convingerilor politice. Sau multi alti dizidenti. Dar in fapt e un om care nu cred ca a avut parte de niciun fel de restrictii sau viata grea ca mare parte din generatia mea care a baut lapte pe cartela, a mancat dupa ce parintii au stat la cozi de la 5 dimineata in frig, iarna sau care au indurat torturi la securitate pentru libertatea de a asculta Europa libera.
    Nu stiam despre Sora nimic decat ca era un batranel care mai iesea in pta Victoriei sa #rezist si el ca poate se simtea bine protestand. Acum insa e la locul lui, un batranel care si-a jucat ultimul rol umplandu-se de penibil. Si el si agentia care a gasit acest concept greu de inteles si... Emag. Toti s-au impodobit de un penibil memorabil.
    Pacat de executia de exceptie, de imaginea unui retailer care era destul de buna oricum si de acest batranel anti-psd-ist.
    Libertate in fiecare zi? Emag... ce imi scapa de nu inteleg aceast concept? Am trait prea mult in comunism :-)))
  • Ionescu Iulian Ionescu Iulian
    Sa fiu sincer..eu in prima faza am crezut ca se face aluzie la prima firma din Romania care a inceput comertul ONLINE. Am crezut ca fac 30 de ani...de la infiintare, apoi m-am dus repede sa vad cand s-a infiintat DANTE SRL si apar din 2002 in registrul comertului. Subcriu la cele exprimate de Sorin Aradean. evident ca putea fi si Cocla Cola, Pepsi, etc...orice alta firma. N prea se intelege ideea de libertate in ceea ce alegi...sau cum adica, doar pe Emag ai libertatea de a alege..? Nu prea cred ca va fi o campanie de succes, in sensul ca doar la Emag ai libertatea de a alege. Sunt dezamagit de marketing-ul acesta putin cam abstract, dupa parerea mea.
  • Sorin Aradean Sorin Aradean
    Daca eram in locul seniorului Sora, nu acceptam sub nici o forma sa apar intr-o asemenea reclama, stu-pi-da. Cum sa alaturi la zeci de secunde care iti induc o stare de pietate la dramele si victimele ororilor comunismului, un final siderant de tipul “eMag - Libertate in fiecare zi” ? Pai la fel de bine finalul putea fi si Coca Cola - Libertate in fiecare zi, sau Vel Pitar - Libertate in fiecare zi, nu ? Nefericita alegere maestre Sora, taaare nefericita... Dar tot al nostru ramineti ❤️

    Iar legat de vitriolul pe care-l vad dispersat abitir de unii impotriva seniorului Sora, iata un argument imbatabil, cules de pe contul de FB al dlui amb. Teodor Baconschi, o interventie a dlui amb. Vasile Popovici:
    “Cum așa, Doru (n.b. Teodor Baconschi) am ajuns noi să-l judecăm în două rânduri pe domnul Mihai Șora?! Sau domnul Mihai Șora a ajuns să fie judecat în două rânduri? Păi rău am mai ajuns. Noi, nu el. Crezi că vreunul dintre noi ar rezista un minut la acest tip de judecată? Și cine suntem noi să o facem?

    Ce nou tip de Dumnezei suntem noi, ca să luăm omul de la naștere și până la zi și să-l aducem la tribunalul judecății definitive?! Sunt siderat de ce se întâmplă acum pe Facebook. Indecent. O nebunie.
    (...)
    Nu idolatrizez pe nimeni (e uneori un defect), nici pe domnul Șora. N-am dat niciodata semne ca l-as idolatriza, nici măcar nu l-am citat niciodata, n-am scris despre el, n-am postat pe FB un singur cuvânt. Dar mi se pare inadmisibil sa judecam viata cuiva global. Așa ceva ma umple de spaima, fara exagerare retorica.

    Iar domnul Șora mi s-a părut impecabil de cel putin 70 de ani. Iti dai seama de sensul propozitiei ăsteia? De 70 de ani el e impecabil, iar noi nu-i iertam ceva din viata lui de acum 70-80 de ani.
    E halucinant. Ca și cum, iertat să fiu pentru enormitatea comparației, dar anume o aleg : pentru cei ce-l judeca acum, e ca si cum Maria Magdalena e tot femeia aia usuratica. Mai să fie, Doru! Cum am ajuns noi sa facem chestia asta?”
  • Bogdan Bogdan
    Logo-ul seamănă cu cel de la Egarajul.ro, iar cei de acolo au acel logo cam de la începutul anului.
  • Constantin Constantin
    ***
  • geo geo
    Nu era destul ca-i vedem fata in clip...acum a aparut si in mediul on-line, a se vedea siteul gsp.ro, unde are o poza imensa pe fundalul paginii de deschidere. Oare conducerea Emag chiar nu s-au interesat de trecutul omului dupa ce cei de la Papaya l-au propus ca "erou" al campaniei media, asta dupa iesirile din Piata Victoriei alaturi de Rezist ?
  • teo XVII teo XVII
    Dora? Un propagandist pentru colectivizare si secretarul de casă al Anei Pauker (juden), acum mare anticomunist !
    Asteptam de la papaya un creativ cu evrei parizieni care defileaza in uniforme Schutzstaffel pe sub Arcul lor de Triumf, aniversand ocupatia.
  • Claudia Claudia
    Un mare LOL. 'Marele' Sora. Papaya...Ipocrizie de la inceput pana la sfarsit. Senzatie de *** de fiecare data cand vad mizeria asta. Off the record, ce mai fac sclavii de la emag?
  • geo geo
    Tataia este un om modern.
    Mihai Sora s-a (re)casatorit pe cand avea 98 de ani cu poeta Luiza Palanciuc, cu 56 de ani mai tanara decat el! La doar 3 ani dupa decesul primei sotii !
  • Ana Pauker şi cu Dej, spaima copywriterilor burgheji Ana Pauker şi cu Dej, spaima copywriterilor burgheji
    Slavă Domnului că a existat Revoluţia din 89, altfel nu mai ajungeam să ne
    îndemne un fost subordonat de-al Anei Pauker să cumpărăm gadgeturi capitaliste. Deloc surprinzător, în spatele mizeriei ăsteia de campanie sunt cadrele de nădejde de la Papaya.
  • Petrache Petrache
    Pai Sora a fost acolo, in 1945, cand ne-au „eliberat”tancurile sovietice, si tot acolo, in 1989, cand ne-au „eliberat” iarasi rusii, dar de Ceausescu. Cat de tare?!

Trimite un comentariu

sus