Skip to main content

Concursul Eurovision 2020 a fost anulat, pentru prima dată în istoria de 64 de ani

 
Concursul Eurovision 2020 a fost anulat, pentru prima dată în istoria de 64 de ani

Competiţia Eurovision 2020, care ar fi trebuit să se desfăşoare în luna mai la Rotterdam (Olanda), a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit unui anunţ al organizatorilor, European Broadcasting Union (EBU). Este pentru prima dată în istoria de 64 de ani a Eurovision, când evenimentul nu se va ţine.

Publicitate

„Vă anunţăm cu regret anularea concursului Eurovision 2020 de la Rotterdam. În ultimele săptămâni am analizat mai multe alternative pentru a putea desfăşura acest eveniment.

Cu toate acestea, incertitudinile create de epidemia de COVID-19, în Europa, precum şi restricţiile impuse de guvernele ţărilor participante, au dus la această decizie extrem de dificilă a EBU de a anula evenimentele planificate”, se arată în declaraţia de presă.

„Suntem foarte mândri că Eurovision a unit audienţele an de an, fără întreruperi, timp de 64 de ani. Şi noi, la fel ca milioanele de fani din întreaga lume, suntem foarte trişti că evenimentul nu se va mai desfăşura în luna mai.”

Organizatorul Eurovision a mai precizat că va continua discuţiile cu administraţia oraşului Rotterdam pentru ca evenimentul să se desfăşoare în 2021.

România urma să participe la concursul muzical Eurovision, având-o desemnată drept reprezentantă pe Roxen, cu piesa „Alcohol You”, artistă reprezentată de Global Records.

Prezentăm în continuare anunţul Eurovision

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    asta este! e totusi pandemia de coronavirus! ce voiati sa vina si sa cante danseze pe scena! fara probleme! nu prea cred asta! sa nu uitam ca nici meciuri de fotbal numai vedem deocamdata! asa ca nu e bai ca nu se mai organizeaza! stati linistiti ca oricum era un concurs de *** etc! tara noastra a avut noroc doar la pariuri! de a fost plasata prima! ca vezi doamne e roxen! marea valoare! ce sa iti zic spun! roxen ar castiga daca ar fi ***! dar nu e nici una nici cealalta! doar o ciudata! etc! noi o sa castigam la eurovision in 2030! atunci da! dar pana atunci nu vom putea castiga ca nu avem cum! macar chestia asta noua cu casa de discuri sa ne ajute! sa ne remarce evolutia! ca in rest vai de capul nostru!
  • Criticul muzical Criticul muzical
    Dacă se retrăgea după mascarada de la Buzău, ieșea onorabil fata, poate scăpam de pacostea de Liana Stanciu și acoliții ei.
  • jk jk
    @geo
    Nu e exclus să se meargă cu cea de anul asta
  • geo geo
    Cam era de așteptat.
    Poate vom avea o piesă mai bună, anul viitor !

Trimite un comentariu

sus