Skip to main content

Buzz House: The Movie, primul loc în box office-ul românesc, după câteva zile de la lansare

 
Buzz House: The Movie, primul loc în box office-ul românesc, după câteva zile de la lansare

Buzz House:The Movie, locul 1 în box office. După primul weekend de la lansarea în cinematografe, filmul cu Selly, Erika Isac, Bogdan Drăcea şi Costi Max, este pe primul loc în box office-ul românesc.

Publicitate

Lansată pe 26 aprilie în cinematografele din ţară, comedia-horror a adus aproximativ 250.000 de spectatori în sălile de cinema din întreaga ţară şi încasări de peste şapte milioane de ron, conform datelor de pe cinemagia.ro.

Realizat după show-ul cu influenceri Buzz House, filmul îi are în distribuţie pe Erika Isac, Cezara, Costi Max, Vlad Neamţu, David Ioan, Elicopter, Drăcea, Erika Isac, Iorga, Maya Alessia, Scarlet, şi Selly, care şi-au jucat propriul rol în această producţie. Lor li s-au alăturat actorii Gabriel Spahiu şi Tania Popa.

Proiectul este cea de-a patra coproducţie Selly Media Network şi Vidra Productions, după 5 Gang, 5 Gang: un altfel de Crăciun şi Tabăra.

Citeşte şi: INTERVIU. Se pregăteşte un film după show-ul cu influenceri Buzz House. Selly, Erika Isac şi Tania Popa, printre actori

Andrei Şelaru (Selly), actor şi producător Buzz House:

„Buzz House este un proiect care ne-a demonstrat că merge încă din online. Era clar că, dacă publicul nostru a urmărit cu sufletul la gură patru sezoane full de reality pe YouTube, vor fi curioşi să-şi vadă creatorii de conţinut preferaţi şi pe marele ecran.

Am crezut în el, am investit extrem de multe resurse ca să corespundă cerinţelor publicului şi am sperat să rupă box office-ul. Şi iată că s-a întâmplat!.” 

Matei Dima, producător Buzz House The Movie:

„Ne bucură numărul mare de spectatori şi ne confirmă că cinematografia românească avea un gol imens. Un gol în formă de chipăruş cu topor în mână. Sincer, dacă ştiam că o să aibă aşa succes, aranjam să moară mai puţini, ca să avem cu cine să facem sequel.

Acum o să fie nevoie să facem ce a făcut şi Marvel şi să băgăm universuri paralele. Pentru părinţii care au dubii dacă să-şi lase copiii la film, să ştiţi că are şi o lecţie morală importantă: dacă ajungi influencer, e posibil să fii alergat prin pădure.”

VIDEO. Buzz House:The Movie - trailer

Top 10 filme în România în săptămâna 22 aprilie - 28 aprilie 2024, conform datelor de pe Cinemagia.ro

1. Buzz House: The Movie - 1.555.033,11 de dolari

2. The Fall Guy (Cascadorul) - 68.705,85 de dolari

3. Challangers - 40.462,67 de dolari

4. Dragonkeeper (Micuţa Ping şi dragonul) - 115.925,81 de dolari

5. Nasty - 140.306,89 de dolari

6. Sting - 19.183,58 de dolari

7. Kung Fu Panda 4 - 1.078.725,41 de dolari

8. Big Trip 2: Special Delivery (Aventură în natură 2) - 168.607,25 de dolari

9. Combat Wombat: Back 2 - 14.880,69 de dolari

10. Lassie - Ein neues Abenteur (Lassie - o nouă aventură) - 88.527,53 de dolari

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus