Skip to main content

INTERVIU. Se pregăteşte un film după show-ul cu influenceri Buzz House. Selly, Erika Isac şi Tania Popa, printre actori

 
INTERVIU. Se pregăteşte un film după show-ul cu influenceri Buzz House. Selly, Erika Isac şi Tania Popa, printre actori

INTERVIU. Se pregăteşte un nou film cu Selly şi cu mai mulţi influenceri. Noul film este realizat după reality-show-ul cu influenceri Buzz House.

Publicitate

Noua producţie se numeşte Buzz House: The Movie, iar din distribuţie fac parte influenceri ca Selly, Erika Isac, dar şi actori ca Tania Popa (Ana, mon amour, Poziţia copilului) şi Gabriel Spahiu (Visul, Ruxx).

"Filmul urmăreşte povestea unor influenceri care merg în următorul sezon din Buzz House la o casă izolată, însă acolo lucrurile încep să ia o turnură stranie", a povestit Selly (Andrei Şelaru), într-un interviu pentru Paginademedia.

Buzz House: The Movie este produs de Selly, Matei Dima şi Ştefan Lucian. Selly ne-a mai povestit că producţia se va lansa în aprilie în cinematografele din ţară.

FOTO. Imagini de pe platourile de filmare

Paginademedia.ro: Cum se numeşte filmul?

Selly: Filmul se numeşte Buzz House: The Movie.

Paginademedia.ro: Filmul este realizat după show-ul Buzz House, dar care este povestea?

Selly: Filmul urmăreşte povestea unor influenceri care merg în următorul sezon din Buzz House la o casă izolată, însă acolo lucrurile încep să ia o turnură stranie.

Paginademedia.ro: Cine face parte din distribuţie?

Selly: Toţi participanţii din sezonul patru al show-ului Buzz House, alături de mine, dar şi de alţi influenceri cât şi de câţiva actori de renume.

Paginademedia.ro: O să fie doar cu influenceri?

Selly: Nu, deşi influencerii joacă rolul central în acest film, vom fi acompaniaţi pe ecran şi de câţiva actori de renume.

Paginademedia.ro: Ce actori de renume o să fie?

Selly: Tania Popa, Gabriel Spahiu.

Paginademedia.ro: Care o să fie artificiile prin care acest film o să prindă în cinema?

Selly: Nu cred că este vorba despre vreun artificiu anume. Interesul este foarte mare pentru tot universul Buzz House în acest moment, aşa că suntem convinşi că şi filmul va avea succes în cinema, acesta fiind făcut ca o adaptare după show-ul Buzz House, care a fost cea mai urmărită emisiune făcută vreodată în online-ul românesc.

Paginademedia.ro: Când o să-l vedem în cinematografe?

Selly: În luna aprilie plănuim lansarea filmului Buzz House în toate cinematografele din ţară.

Paginademedia.ro: Ce are diferit filmul faţă de show?

Selly: Show-ul este un reality show, iar filmul este evident un film de ficţiune care respectă un scenariu. Show-ul este unul imprevizibil în care nimeni nu poate controla rezultatul şi lucrurile se întâmplă natural.

Filmul este scris, personajele joacă un rol, deci cu siguranţă este o diferenţă de la cer la pământ, însă ambele produse au referinţe comune, au acelaşi tip de umor, personajele din film sunt copii fidele ale personajelor reale din Buzz House, sunt interpretate de concurenţii din Buzz House, deci cine a râs la show-ul Buzz House cu siguranţa se va distra şi va râde la acest film.

Paginademedia.ro: Ce rol ai tu în noua producţie?

Selly: Sunt producătorul acestui film alături de Ştefan Lucian şi Matei Dima şi sunt şi actor în film.

Paginademedia.ro: Unde filmaţi?

Selly: Filmăm în mai multe locaţii din Bucureşti şi din Ilfov.

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus