Skip to main content

EXCLUSIV. Ionuţ Cristache, mutat cu România 9. Emisiunea va fi la altă oră pe TVR

 
EXCLUSIV. Ionuţ Cristache, mutat cu România 9. Emisiunea va fi la altă oră pe TVR

EXCLUSIV Paginademedia. România 9 e România 5. Emisiunea România 9, realizată de Ionuţ Cristache, va fi mutată de la ora 21.00. În noua grilă de programe, emisiunea este la altă oră. Când şi de când, în continuare.

Publicitate

Ionuţ Cristache apare în continuare cu emisiunea România 9 la postul public TVR 1, însă noua grilă de vară nu îl mai menţine de la ora 21.00, ora "tradiţională" a emisiunii.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, în grila TVR 1 aprobată de Comitetul Director în urmă cu câteva zile, România 9 va fi difuzată de postul public de la ora 17.00.

În noua grilă, Ionuţ Cristache va fi pe post între orele 17.00 şi 18.00, de luni până joi. Ionuţ Cristache este plasat imediat după emisiunile despre minorităţi (Emisiunea în limba Maghiară luni şi marţi, Convieţuri - miercuri şi Akzente - joia).

Ce va fi în locul lui Cristache, de la ora 21.00?

La ora la care era pe post Ionuţ Cristache, de la ora 21.00, pe TVR 1 va fi difuzată Tema zilei, în prezent rubrică de talk-show dată în timpul Telejurnalului, în jurul orei 20.30.

Când intră noua grilă în vigoare?

Noua grilă de programe, cu Ionuţ Cristache de la ora 17.00, ar urma să fie lansată pe 21 iunie.

În luna aprilie, înainte de demiterea conducerii TVR în frunte cu Doina Gradea, Ionuţ Cristache declara pe post că emisiunea lui este "hărţuită politic", după ce deputatul Gigel Ştirbu a spus despre România 9 că este o "hazna".

Citeşte şi: „Emisiune hărţuită politic” - Cristache, reacţie pe post după ce deputatul Gigel Ştirbu i-a numit emisiunea „hazna”

Cristache, mutat în trecut şi readus la loc

În martie 2019, într-o perioadă de campanie electorală, talk-show-ul România 9 a fost mutat de la ora 21.00 la ora 19.00, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

După numai o săptămână, cu rezultate de audienţă mult sub ediţiile de la 21.00, Ionuţ Cristache era repus de la ora 21.00.

Citeşte şi: Grila nouă TVR: Ionuţ Cristache, de la 21.00 la 19.00. Claudiu Lucaci nu mai are talk-show. Nici Sorin Burtea. Filme seara

Citeşte şiRomânia 9, din nou la „nouă”. Ce audienţe a avut Ionuţ Cristache la ora 19.00

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    politizare la sange a tvr..nu m-ar mira ca-n locul lui cristache sa vina ludovic orban,insusi,sau citu....psd au fost mici copii,pe langa astia..
  • DODO DODO
    mai bine il dati cadou lui pandele
  • Nelu Nelu
    Daca toti telespectatorii au fost inteligenti ca doru din giurgiu nu a avut cum sa jigneasca ceea ce nu exista.
  • doru giurgiu doru giurgiu
    Sa se duca Cristache la el, la Tulcea si sa se facă pescar. Poate ca asta poate sa faca bine. Ceea ce a facut la TVR a fost un afront la adresa inteligentei telespectatorilor. Pentru contractul lui suspecta numita Gradea trebuie sa dea cu subsemnatul. I
  • Alex Alex
    Se pare ca este ilegal sa spui despre media ca este patronata ***.
    Atunci spuneti dvs ce sunt Dan Voiculescu, Gușe,Bobby Paunescu, Pacuraru...
  • constantin cozma constantin cozma
    Au anuntat juratii superstar romania

    Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams
  • geo geo
    Mai bine il scoteau de tot. Oricum mi se pare aberant sa puna la ora aia un alt talk-show !
  • sorina pinte sorina pinte
    Deja a sarit sa il apere pe numitul Cristache marele Cristoiu. O asteptam sa se inscrie la cuvânt si pe Lucica Hossu Longin. Secretara PC de la Scânteia tineretului care a năpârlit, a devenit mare anticomunistă, a dat premiile APTR cui i--a făcut ei jocurile, i-a dat și lui Sarmaluță unul, iar acum este trimisă in judecată pentru abuzurile comise pe vremea când tăia, spânzura si concedia oameni in calitate de membră in CA al TVR. Având grijă să nu il atingă pe ilustrul ei fiu Emilut
  • Marian Marian
    Angajați degeaba
  • Asiaticul Asiaticul
    Postacule mile, nu ceri audientele ? Se face Antenuta de ras si nu incepi sa plangi ?
    Hai cu audientele. Antenuta demolata ! Antenuta in genunchi !
  • Aleex Aleex
    Telejurnalul trebuie mutat la ora 19.00. sa ii puna noul DG al TVR sa fie cu adveraat in competitie cu orice alta televiziune comerciala!!!!
  • mile mile
    toti angajatii tvr trebuie concediati , desfiintati aceasta fabrica de cheltuit bani
  • Flag Flag
    Un PSD-ist locul lui e la antena 3 sau România tv
  • Realia Tescariu Realia Tescariu
    Părerea mea e ca pentru Cristache &co ar trebui reinventat șantierul Bumbesti-Livezeni. Ar avea de lucru și Doina Gradea. Bucatareasa șefa.
  • Liviu Pila Liviu Pila
    TVR, ca sa nu se strice brandul puneți emisiunea de la 9 AM și sigur după 3 absente îl dati afara.

Trimite un comentariu

sus