Skip to main content

Rock FM lansează o nouă emisiune, cu Doru "Rocker" Ionescu. Când?

 
Rock FM lansează o nouă emisiune, cu Doru "Rocker" Ionescu. Când?

Postul de radio Rock FM lansează o nouă emisiune în această seară. Emisiunea se numeşte Puls Rock şi va fi găzduită de Doru "Rocker "Ionescu, om de radio, cântăreţ, autor de cărţi şi fondatorul primei revistei de rock din România.

Publicitate

Doru Ionescu a mai fost la Rock FM, în primele luni de funcţionare ale postului şi a avut emisiunea 60-90-60 Timpul chitarelor electrice, pe care a prezentat-o alături de Dan Cojocaru.

Emisiunea Puls Rock este programată în fiecare miercuri, de la ora 19.00, la Rock FM.

Ce spune prezentatorul despre noul proiect?

"Eu, de fapt, revin la Rock FM. În primele trei luni de funcţionare ale postului, am avut o emisiune cu un coleg, "60-90-60 Timpul chitarelor electrice”.

Revin, pe de o parte, la o dorinţă veche de a mă întoarce cumva în radiofonic şi, pe de altă parte, la dorinţa primului coleg de radio din Radio Tineret Focşani, un anume Cristi Hrubaru. Emisiunea se numeşte Puls Rock şi jonglează cu artiştii noştri rock, folk, uneori chiar jazz.

Voi căuta lucruri interesante, valoroase, care au scăpat atenţiei publicului. Fiecare melodie pe care o voi prezenta are o poveste.Sper să aduc plus valoare economiei muzicale ale postului Rock FM, în această oră, în fiecare miercuri de la 19.00. Radioul mi-a oferit şi sunt sigur că îmi va oferi în continuare libertate totală."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus