Skip to main content

DERAPAJ: Back to the future cu Adevărul de seară

 

Adevărul de seară publică în ediţia de duminică o ştire care ar putea declanşa nostalgii printre unii cititori. După vremurile în care devorau revista Pentru Patrie, rubricile de Fapt divers din presa anilor 80 sau gazetele de perete şi mergeau la cinema să vadă seria Brigada Diverse.

Publicitate

Iată ştirea:

adevarul-de-seara-1

 [click pentru a mări]

Care ar fi explicaţiile importantei ştiri?

  • Este R. Florin o personalitate, pe care o cunosc toţi cititorii
  • Avem de-a face cu o performanţă a poliţiei române
  • A fost singura acţiune a poliţiei din seara cu pricina
  • Este un caz rarisim

BONUS: Obiecte zburătoare luminoase interceptate de poliţie

Din aceeaşi categorie, Adevărul de seară publică o altă ştire de impact. Este din aceeaşi categorie cu prima, naşte întrebări asemănătoare şi a fost publicată în acelaşi număr (duminică, 14 decembrie), pe aceeaşi coloană.

 

adevarul-de-seara-2

[click pentru a mări]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alin Alin
    Citesc ziarul de cate ori imi cade in mana. de obicei il prefer celorlalte, pentru ca, recunosc, este gratis iar eu nu dau bani pe ziare din principiu. Informatie primim oricum pe toate caile. Este exact ca toate celelalte ziare. Cititi-le, pe toate, cu atentie si o sa vedeti ca adevarul de seara nu este nici superior nici inferior presei actuale. Mai degraba astia mai scriu cate ceva despre un concert rock, lucru de apreciat pentru ca ziarele abunda de stiri cu muzicanti iar despre muzicieni nu se scrie.Se simte ca unii dintre redactori au cat de cat cultura. Cat despre stirea de mai sus e haioasa, poate erau in pana de imaginatie.
  • alex alex
    ideea este copiata 100%, cat despre jurnalisti.... no comment, adunatura!!! informatii neverificate, limbaj de lemn, copy paste de pe comunicate de presa, adio corectura si subiecte de babalaci. plus ca ziarul zace la propriu in cutii, nu il ia numeni. ca si adevarul de dimineata, care e dat moca la benzinarie. deh! nu se cumpara, se da!!!! macar iese la numaratoare, la BRAT.
  • adevarat adevarat
    adevarul e ca acolo se fac 600-700 de pagini saptamanal cu o mana de oameni. nu o sa gasiti ceva calitativ, doar cantitativ
  • alk alk
    "Obiecte pirotehnice de distractie" ??? Fain de tot :))
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Da, ce vremuri! Era o rubrică foarte gustată, mai ales în perioada interbelică. La fel şi "Ultima oră"! Mie-mi place rubrica "Ultima oră" de pe unele site-uri ale ziarelor. Super conceptul, în era informaţiei instantanee.
  • Radio33 Radio33
    Ei, haide Petrişor! Au şi ei la Adevărul fete sau băieţi angajaţi la fel ca fata de la MusicChannel cu faimosul interviu. Sunt şi ei obosiţi de dat copy şi paste după comunicatele poliţiei. Trebuie să lucreze şi nepoţica sau nepoţelul vecinei de la 2 undeva...

Trimite un comentariu

sus