Skip to main content

Joburi

 

Rubrica Joburi cuprinde anunţuri de angajare, dar şi cereri, din toate domeniile comunicării, de la presa scrisă, radio, TV, Internet, outdoor la marketing şi agenţii de publicitate, de media şi de PR.

Publicitate

Anunțul se va regăsi atât în secțiunea Joburi, dar și pe Home-Page, sub forma unei scurte trimiteri.

Dacă aveţi anunţuri de angajare, trimiteţi un mail cu toate informaţiile despre jobul pe care îl aveţi și vom reveni cu o ofertă, pe adresa:

Opţional, anunţul poate fi făcut şi în afara secţiunii, sub forma unui banner.

ANUNŢURI DE ANGAJARE

 

Europa Liberă România își întărește echipa. Este motivul pentru care scoate la concurs mai multe joburi. Sunt invitați să participe la competiția care va avea loc în prima parte a lunii noiembrie, jurnaliști cu experiență din București, Cluj și Iași.

Unul din posturile disponibile este cel de administrator al Biroului Europa Liberă de la București.

Toate informațiile relevante pot fi găsite în linkurile de mai jos:

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Am citit anuntul, am citit comentariile... eu nu vad unde se mentioneaza ca e nevoie de redactor sau specialist marketing online. Eu vad un job de vanzari cu salariu fix + comision. La Mega nu se ia 3000 cu program flexibil si nici comision. Iti spun din sursa sigura. Poate pentru cei cu doctorat e salariul asta :)))) Eu ma ocup de HR la o companie de 10 de angajati si am avut multi aplicanti tineri, fara experienta, care incearca sa isi negocieze salariul de la inceput, insa nu au ce sa ofere. Nici macar implicare, nu mai vorbesc despre experienta. Eram dispusi sa negociem salariul dupa cateva luni, dar trebuie sa primim ceva pentru banii astia, ceva mai mult decat lauda de sine. Nu era un job pe vanzari, insa. La vanzari pot obtine mult mai mult din comisioane... care, by the way, nu sunt ciuburi ca la Mc, sunt procente din vanzari... si nu 1%. Pe un job pe vanzari poti obtine lejer 500 de euro comision. Daca nu obtii nici macar atat, inseamna ca nu esti util companiei.
 • 3000 lei are un vanzator la Mega sau la McDonalds cu proram flexibil.....trebuie doar sa stie sa numere banii.
  De tot rasul, halal job, fix de promovare aici avea nevoie:)))
 • Bătaie de joc. In oras de provincie atât un om pe marketing online cat si unul separat pe editare (editor articole) pleaca de la 3000-3500 lei. Așadar costuri de aproximativ 7000 lei pentru 2 angajati la sediul firmei.
  La un job remote ar trebui să fie mai relaxată politica de salarizare pentru ca angajatorul nu mai plătește curent, chirie pe spatiu si altele auxiliare.
 • Experienta ca experienta, insa job description-ul ridica alte probleme: nu numai ca trebuie sa fii redactor, dar e nevoie si de specializare in SEO. Adica 2 in 1, adica un om care face practic 2 joburi, care lucreaza si in ture, inclusiv ture de weekend. Probabil ca ar trebui sa se reinventeze profilul angajatului, nu doar sa aiba experienta, ci sa fie si ceva gen Robokop. Cat despre salariu, ma indoiesc ca e 2 in 1. Deci, pas revista Teo!
 • ha ha ha - Cunoștințe avansate de limba Engleză (citit, scris, vorbit)
  probabil ca sa traduca articolele scrise de alte publicatii internationale si sa le puna in romana pe site cu copy-paste
 • Domnule Jim, cred că într-o anumită măsură atât dumneavoastră cât și dna Doina aveți dreptate. Trebuie acceptați și oamenii fără experiență (eventual în perioade de probă în care sunt plătiți mai puțin până cumulează experiența necesară) și puși să lucreze alături de cei experimentați, altfel n-au de unde să o obțină. Ies la pensie oamenii cu experiență și rămân ”specialiști” mediocrii pentru simplul fapt că n-au fost lăsați să învețe meserie.
 • Dvs, doamna Doina, daca ati avea o firma sa zicem si ati avea nevoie de un instalator-sanitar, de exemplu...ati angaja numai persoane fara experienta?
 • Peste tot se cere experienta. Dar un lucru nu inteleg, cum se face experienta asta fara sa lucrezi? E o mare problema pentru cine vrea sa lucreze intr-un domeniu pentru care s-a pregatit daca nu i se da sansa sa munceasca si deci sa castige experienta. Triste perspective, trista realitate!

Trimite un comentariu