Skip to main content

Joburi

 

Rubrica Joburi cuprinde anunţuri de angajare, dar şi cereri, din toate domeniile comunicării, de la presa scrisă, radio, TV, Internet, outdoor la marketing şi agenţii de publicitate, de media şi de PR.

Publicitate

Anunțul se va regăsi atât în secțiunea Joburi, dar și pe Home-Page, sub forma unei scurte trimiteri.

Dacă aveţi anunţuri de angajare, trimiteţi un mail cu toate informaţiile despre jobul pe care îl aveţi și vom reveni cu o ofertă, pe adresa:

Opţional, anunţul poate fi făcut şi în afara secţiunii, sub forma unui banner.

ANUNŢURI DE ANGAJARE

Se cauta 10 cameramani pentru NCN, noul post national de stiri

NCN, televiziune nationala cu sediul in Bucuresti, angajeaza operatori camera (cameramani)!

Locuri disponibile: 10

Conditii:

 • Experienta de minim 2 ani intr-o televiziune
 • Cazier judiciar
 • Domiciliul stabil in Bucuresti
 • Experienta in domeniu
 • Rezistenta la stres
 • Seriozitate
 • Punctualitate

Salariul de la 2500 lei net, carte de munca pe perioada nedeterminata. Negociabil, in functie de experienta.

Relatii suplimentare puteti obtine la numarul de telefon 0720 00 88 88 (preferabil SMS) sau pe adresa de e-mail: liviu@ncn.ro

Notă: NCN este cel mai nou post national de stiri ce se va lansa in luna octombrie, beneficiind de suportul si experienta unor jurnalisti reputati, precum Razvan Dumitrescu.

NCN face parte din reteaua Presa Buna care mai include si 15 ziare locale online, in cele mai importante orase ale Romaniei. Grupul

Presa Bună are in acest moment circa 100 de angajati, jurnalisti si personal tehnic.

 

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Experienta ca experienta, insa job description-ul ridica alte probleme: nu numai ca trebuie sa fii redactor, dar e nevoie si de specializare in SEO. Adica 2 in 1, adica un om care face practic 2 joburi, care lucreaza si in ture, inclusiv ture de weekend. Probabil ca ar trebui sa se reinventeze profilul angajatului, nu doar sa aiba experienta, ci sa fie si ceva gen Robokop. Cat despre salariu, ma indoiesc ca e 2 in 1. Deci, pas revista Teo!
 • ha ha ha - Cunoștințe avansate de limba Engleză (citit, scris, vorbit)
  probabil ca sa traduca articolele scrise de alte publicatii internationale si sa le puna in romana pe site cu copy-paste
 • Domnule Jim, cred că într-o anumită măsură atât dumneavoastră cât și dna Doina aveți dreptate. Trebuie acceptați și oamenii fără experiență (eventual în perioade de probă în care sunt plătiți mai puțin până cumulează experiența necesară) și puși să lucreze alături de cei experimentați, altfel n-au de unde să o obțină. Ies la pensie oamenii cu experiență și rămân ”specialiști” mediocrii pentru simplul fapt că n-au fost lăsați să învețe meserie.
 • Dvs, doamna Doina, daca ati avea o firma sa zicem si ati avea nevoie de un instalator-sanitar, de exemplu...ati angaja numai persoane fara experienta?
 • Peste tot se cere experienta. Dar un lucru nu inteleg, cum se face experienta asta fara sa lucrezi? E o mare problema pentru cine vrea sa lucreze intr-un domeniu pentru care s-a pregatit daca nu i se da sansa sa munceasca si deci sa castige experienta. Triste perspective, trista realitate!

Trimite un comentariu