Skip to main content

Joburi

 

Rubrica Joburi cuprinde anunţuri de angajare, dar şi cereri, din toate domeniile comunicării, de lapresa scrisă, radio, TV, Internet, outdoor la marketing şi agenţii de publicitate, de media şi de PR.

Dacă aveţi anunţuri de angajare, trimiteţi un mail cu toate informaţiile despre jobul pe care îl aveţi disponibil pe adresa [email protected]

Daca sunteţi în căutarea unui loc de muncă, trimiteţi anunţul (opţional însoţit de o poză şi de un CV), pe aceeaşi adresă: [email protected]

Publicitate

Opţional, anunţul poate fi făcut şi în afara secţiunii, sub forma unui banner. CERERILE de angajare sunt la sfârşitul rubricii, după Anunţurile de angajare. Mergi direct la cererile de angajare.

ANUNŢURI DE ANGAJARE

NCN, noul post national de stiri, angajeaza oameni pasionati de presa, nu functionari de presa! 

NCN, post national de stiri cu sediul la Cluj-Napoca, face angajari. Dar isi doreste sa angajeze oameni pasionati de presa, nu functionari de presa. Este si motivul pentru care te rugam sa nu aplici daca pentru tine presa nu inseamna decat o meserie oarecare. Nu cautam cameramani de nunti si nici jurnalisti care fac presa dupa comunicate.

In caz ca te decizi sa aplici, trimite-ne un scurt CV si un numar de contact pe adresa de email [email protected]. Daca ne starnesti curiozitatea, vei fi contactat de indata.


EDITOR IMAGINE
(MONTAJ VIDEO) - 7 posturi

Nota: se poate lucra si remote, nu e necesara relocarea la Cluj-Napoca!

Ce se cere:

- Cunostinte avansate de de prelucrare materiale video folosind programele de editare Adobe Premiere Pro, Final Cut si Avid.

- Abilitati de comunicare si relationare, creativitate; persoana organizata si atenta la detalii.

- Disponibil pentru lucrul in ture.

Descrierea jobului

- Editeaza materialele video conform cerintelor editoriale.

- Colaboreaza cu jurnalistul/ producatorul si isi aduce contributia din punct de vedere artistic la realizarea materialelor TV.

REPORTER pentru judetele Bihor, Timisoara, Sibiu, Brasov, Dolj, Iasi, Prahova, Constanta, Mures, Galati, Arges

- experienta de minim un an in televiziune
- colectarea de informatii din diverse surse, selectarea si verificarea acestora si propunerea de subiecte;
- pre-documentarea si documentarea subiectelor de stiri;
- disponibilitate pentru munca in week-end

OPERATOR IMAGINE (CAMERAMAN) pentru judetele Bihor, Timisoara, Sibiu, Brasov, Dolj, Iasi, Prahova, Constanta, Mures, Galati, Arges

- Raspunde de indeplinirea sarcinilor trasate de catre Editor, filmeaza materialele, primeste si respecta instructiunile venite din partea acestuia;

- Verifica aparatura la care urmeaza sa lucreze si solicita din timp eventualele reglaje
- Instaleaza luminile pentru obtinerea parametrilor video optimi; regleaza sunetul pentru filmare;
- Respecta decupajul regizoral si raspunde de calitatea artistica a cadrelor, de miscarile de aparat pe care le executa, de incadratura compozitionala specifica televiziunii;
- Isi aduce aportul pentru imbunatatirea materialelor video, din punct de vedere artistic;
- Editeaza materialul video cu programe specifice

OPERATOR IMAGINE (CAMERAMAN) - 5 posturi cu relocare in Cluj-Napoca

REPORTER - 5 posturi cu relocare in Cluj-Napoca

Important: In afara de salariul oferit, NCN TV compenseaza si 50 la suta din chiria unei garsoniere, in cazul relocarii.

Comedy Central caută un producător de promo-uri

Vreți să lucrați cu Eric Cartman și Peter Griffin ? Nu vă putem promite asta, dar îi puteți vedea toată ziua. Comedy Central caută un producător de promouri, care să se alăture echipei noastre creative internaționale, în birourile din Budapesta.

Sarcina voastră va fi să creați promouri amuzante și captivante pentru Europa Centrală și de Est, din stadiul de concepție până la cel final, dintre activități făcând parte crearea textului, editarea, alegerea coloanei sonore și supervizarea sesiunilor de înregistrare.

Veniți la noi, avem ceva bun !

Candidatul ideal trebuie să aibă:

- Abilități de copywriting de top, în limbile engleză și română;
- Abilități de editare excelente, cunoașterea programului Adobe Premier Pro;
- Experiență în producerea/editarea de promouri, sau în alte domenii asociate;
- Simțul umorului.

Candidatul ideal este:

- Pasionat de filme și seriale TV;
- Adaptabil, capabil să lucreze cu diferite genuri de filme și emisiuni TV;
- Organizat, capabil să respecte în mod sistematic termene-limită;
- Cunoștințele elementare de creație grafică/animație și producție audio reprezintă un avantaj.

Vă regăsiți în cele de mai sus ? Trimiteți CV-ul în limba engleză și o scrisoare de intenție prin e-mail la [email protected].

Vă rugăm să ne comunicați data la care ați putea începe și salariul dorit. Așteptăm cererile voastre. Vă informăm că numai candidații selectați vor fi contactați.

Viacom. Noi facem lucruri trăsnet.
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Domnule Jim, cred că într-o anumită măsură atât dumneavoastră cât și dna Doina aveți dreptate. Trebuie acceptați și oamenii fără experiență (eventual în perioade de probă în care sunt plătiți mai puțin până cumulează experiența necesară) și puși să lucreze alături de cei experimentați, altfel n-au de unde să o obțină. Ies la pensie oamenii cu experiență și rămân ”specialiști” mediocrii pentru simplul fapt că n-au fost lăsați să învețe meserie.
  • Dvs, doamna Doina, daca ati avea o firma sa zicem si ati avea nevoie de un instalator-sanitar, de exemplu...ati angaja numai persoane fara experienta?
  • Peste tot se cere experienta. Dar un lucru nu inteleg, cum se face experienta asta fara sa lucrezi? E o mare problema pentru cine vrea sa lucreze intr-un domeniu pentru care s-a pregatit daca nu i se da sansa sa munceasca si deci sa castige experienta. Triste perspective, trista realitate!

Trimite un comentariu