Skip to main content

Echipa

 

REDACŢIA

Petrişor Obae

Editor

[email protected]

Publicitate
În presă de la începutul anilor 90. Radio Delta, Radio România Actualităţi, Mediafax, Capital, Capital Top 300 Cei mai bogaţi români, Evenimentul zilei. A pornit proiectul Paginademedia.ro în octombrie 2008. Detalii din CV, AICI.

 

Carmen Andronache

Reporter

[email protected]

Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (Universitatea din Bucureşti), promoţia 2009. A lucrat un an la serviciul de monitorizare al agenţiei Mediafax şi a fost reporter la agenţia de presă NewsIn, timp de şapte luni, până în 2009, la departamentul Media – Cultură. Este reporter Paginademedia.ro din 2009. Masterand în Campanii de Relaţii Publice şi Publicitate.

 

Iulia Bunea

Reporter

[email protected]

Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, promoţia 2007. Participantă la câteva proiecte de cercetare media. Între 2006 şi 2007 lucrează la săptămânalul Capital pe media, publicitate şi comunicare. A scris articole despre presa scrisă, televiziune, radio, publicitate, PR. Patru ani la Adevărul Holding, redactor media la ziarul Adevărul, în perioada 2007-2011. Din ianuarie 2012 vine la Paginademedia.ro.

 

Laurenţiu Obae

Foto

Laurenţiu Obae are o experienţă de opt ani în fotografie. A absolvit Şcoala de fotografie Paul Agarici şi Cursul de fotografie organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent. Absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Experienţa lui include titluri precum Business Review şi The Diplomat şi numeroase evenimente pentru clienţi, agenţii de PR şi publicitate.

 

DIRECTOR EXECUTIV

 

Melania Ulici

[email protected]

Peste 13 ani experienţă în marketing. Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, promoţia 1998. Master în Managementul Întreprinderii de Presă. Stagiu de perfecţionare în SUA, la Stanford Publishing Courses for Professionals. A urmat cursuri de management şi marketing la Codecs – Open University. Timp de nouă ani director de marketing la Edipresse A.S., companie care avea în portofoliu reviste precum Elle, Avantaje, Viva, Joy, Look, Popcorn, Psychologies.

 

 
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Felicitări pt articol. Huo pt lipsa de tact și instinctul de sacal care te mana în a publica numele ălora de au căzut în plasa. Cred ca le era suficienta lecția predata de un pusti de 19 ani, nu trebuia sa mai vina și întâiul deontolog al defunctei prese românești sa le stoarcă lămâia în nas. Dar na. Asa e când nu (mai) scrii nicaieri și trăiești din ce scriu alții.
  • D-nule Obae ar trebui sa faceti o stire si din sutele de mesaje de indignare postate pe facebook si pe site-ul acasa referitoare la cum isi trateaza postul acasa telespectatorii fideli! Nemeni nu ne da niciun fel de explicatie in ce priveste ser Puterea Destinului-ser care face audienta mare ,de cele mai multe ori intrecand Observatorul-si anume ;de ce se taie din acest ser ,practic macelarindu-l, cand au 2 zile la dispozitie sa dea un episod?De ce dau publicitate la greu , de ce taie din film 10 12 min si baga la 19 48 videoclip pe spatiul alocat acestui ser???De ce ? De ce? Avem numai obligatii( plata ab, rating,bani din publicitate) si drepturi nu???Suntem oripilati de modul cum ne trateaza acest post si de modul cum isi bat joc de acest ser , care practic tine audienta postului in spate!!!Este RUSINOS,un post de tot rasul!

Trimite un comentariu

sus