Skip to main content

Echipa

 

REDACȚIA

Petrișor Obae

Editor

[email protected]

În presă de la începutul anilor 90. Radio Delta, Radio România Actualități, Mediafax, Capital, Capital Top 300 Cei mai bogați români, Evenimentul zilei. A pornit proiectul Paginademedia.ro în octombrie 2008. Detalii din CV, AICI.

Publicitate

 

Carmen Andronache

Reporter

[email protected]

Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării (Universitatea din Bucureşti), promoţia 2009. A lucrat un an la serviciul de monitorizare al agenţiei Mediafax și a fost reporter la agenţia de presă NewsIn, timp de şapte luni, până în 2009, la departamentul Media – Cultură. Este reporter Paginademedia.ro din 2009. Masterand în Campanii de Relații Publice și Publicitate.

 

Iulia Bunea

Reporter

[email protected]

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, promoția 2007. Participantă la câteva proiecte de cercetare media. Între 2006 și 2007 lucrează la săptămânalul Capital pe media, publicitate și comunicare. A scris articole despre presa scrisă, televiziune, radio, publicitate, PR. Patru ani la Adevărul Holding, redactor media la ziarul Adevărul, în perioada 2007-2011. Din ianuarie 2012 vine la Paginademedia.ro.

 

Laurențiu Obae

Foto

Laurențiu Obae are o experiență de opt ani în fotografie. A absolvit Școala de fotografie Paul Agarici și Cursul de  fotografie organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Experiența lui include titluri precum Business Review și The Diplomat și numeroase evenimente pentru clienți, agenții de PR și publicitate.

 

DIRECTOR EXECUTIV

 

Melania Ulici

[email protected]

Peste 13 ani experiență în marketing. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, promoția 1998. Master în Managementul Întreprinderii de Presă. Stagiu de perfecționare în SUA, la Stanford Publishing Courses for Professionals. A urmat cursuri de management și marketing la Codecs – Open University. Timp de nouă ani director de marketing la Edipresse A.S., companie care avea în portofoliu reviste precum Elle, Avantaje, Viva, Joy, Look, Popcorn, Psychologies.

 

 
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Felicitări pt articol. Huo pt lipsa de tact și instinctul de sacal care te mana în a publica numele ălora de au căzut în plasa. Cred ca le era suficienta lecția predata de un pusti de 19 ani, nu trebuia sa mai vina și întâiul deontolog al defunctei prese românești sa le stoarcă lămâia în nas. Dar na. Asa e când nu (mai) scrii nicaieri și trăiești din ce scriu alții.
  • D-nule Obae ar trebui sa faceti o stire si din sutele de mesaje de indignare postate pe facebook si pe site-ul acasa referitoare la cum isi trateaza postul acasa telespectatorii fideli! Nemeni nu ne da niciun fel de explicatie in ce priveste ser Puterea Destinului-ser care face audienta mare ,de cele mai multe ori intrecand Observatorul-si anume ;de ce se taie din acest ser ,practic macelarindu-l, cand au 2 zile la dispozitie sa dea un episod?De ce dau publicitate la greu , de ce taie din film 10 12 min si baga la 19 48 videoclip pe spatiul alocat acestui ser???De ce ? De ce? Avem numai obligatii( plata ab, rating,bani din publicitate) si drepturi nu???Suntem oripilati de modul cum ne trateaza acest post si de modul cum isi bat joc de acest ser , care practic tine audienta postului in spate!!!Este RUSINOS,un post de tot rasul!

Trimite un comentariu