Skip to main content

Publimedia a tăiat bonurile de masă şi a redus cu 5% salariile de la Gândul

 

Publimedia a redus salariile angajaţilor Gândul cu 5%, potrivit informaţiilor paginademedia.ro şi a tăiat bonurile de masă pe care le acorda până la sfârşitul anului trecut. Angajaţii Gândul nu vor mai lua bonuri de masă şi vor primii salariile ajustate la sfârşitul lunii ianuarie.

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Cosmina Noaghea, director publishing Publimedia, nu a comentat acestă măsuri. Noaghea a menţionat doar că au fost "reduceri la toate costurile”, fără a menţiona exact direcţiile de ajustare. Doar că fac parte dintr-un "plan de eficientizare".

Un alt ziar din portofoliul Publimedia, ProSport, trece printr-o reorganizare, anunţă HotNews. După cum a declarat Dan Filoti, redactorul-şef ProSport pentru HotNews, sunt "schimbări de ordin organizatoric" şi nu reprezintă "nimic special".

Din informaţiile paginademedia.ro, conducerea Publimedia a făcut cunoscute redacţiei, ieri, măsurile de criză pentru ProSport: vor fi oameni disponibilizaţi, dar nu s-au pomenit numele şi numărul acestora.

Cosmina Noaghea nu a comentat situaţia de la ProSport.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lori lori
    cred ca ai vrut sa scrii "vor primi....", desigur:)
  • deea deea
    http://bloguluinazare.wordpress.com/2009/01/10/prosport-16-oameni-dati-afara-editia-de-moldova-s-a-inchis/

    nu comenteaza ca nu comenteaza noaghea, comenteaza tot prosportul, fostul prosport, dusmanii si viitorii prieteni ai prosport... http://bloguluinazare.wordpress.com/2009/01/10/prosport-16-oameni-dati-afara-editia-de-moldova-s-a-inchis/
  • pacaliciul pacaliciul
    Petrisor, baga-te pe blogul lui Daniel Nazare sa vezi ce circ fac aia de la ProSport. Si vezi ca e groasa treaba si la Jurnalul...
  • nu are rost nu are rost
    Nu stiu de la ce publicatii a taiat Publimedia bonurile de masa, dar la cel putin cateva nu avea acest :beneficiu: inclus nici inainte.
  • Petrişor Petrişor
    Multumesc!
  • alex alex
    felicitari pentru noua grafica si bafta in a deveni, incontestabil, prima sursa

Trimite un comentariu

sus