Skip to main content

Realitatea Caţavencu creşte salariile, dar îşi avertizează angajaţii!

 

Consiliul de conducere al trustului Realitatea Caţavencu a decis, ieri să mărească salariile cu 11%, după cum a anunţat, ieri, paginademedia.ro, dar mesajul managementului conţine şi o atenţionare.

Publicitate

Măsura pare a fi un motiv de bucurie pentru angajaţi, în contextul în care instituţiile de presă taie drastic cheltuielile, dar scrisoarea trimisă de management salariaţilor include o avertizare severă, chiar în ultimul paragraf. Reporter virtual a reprodus tot mailul, din care am extras exact paragraful avertisment.

Nu cred că este nevoie de nici o traducere a acestuia. Salariile se măresc, dar...

“Intenţia acţionarului majoritar este evident să protejeze resursa umană a companiei. În acelaşi timp, el a agreat şi faptul că actualul context economic ne impune un control mult mai strict al costurilor la nivel de companie. Prin urmare, este firesc ca în actualele condiţii de protecţie reală a angajaţilor, atât exigenţele acţionarului majoritar cât şi cele ale managementului să fie pe măsură, astfel încât orice prestaţie profesională necorespunzătoare sau orice act de indisciplină la locul de muncă să fie sancţionate.”

Pe aceeaşi temă:
Salariile de la Realitatea Caţavencu cresc cu 11%

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • omar omar
    problema la RTV se stie demult e managementul. si nu ala de top, ci micii trepadusi. sunt 200 de minimanageri care se calca pe picioare si nu fac nimik pt a-si justifica lefurile aiuritor de mari.
  • YODA YODA
    Acelasi management. PROST.

Trimite un comentariu

sus