Skip to main content

DERAPAJ: Până unde putem merge sau cum a împletit Dan Negru geografia cu sexul, educaţia şi ratingul

 

ACTUALIZARE: Potrivit datelor de audienţă, în intervalul de difuzare a secvenţei, la Antena 1 se uitau 1,24 milioane de români din mediul urban. Dintre acestea, 140.000 au între 4 şi 17 ani!

Publicitate

Dan Negru a ţinut să ne predea aseară o lecţie de geografie în stilul emisiunii pe care o prezintă, “Te pui cu blondele?” (Antena 1). În linie cu noile tendinţe audiovizuale, în care sexul şi aluziile sexuale sunt la mare căutare, Negru a tunat: Care din următoarele localităţi sunt în judeţul Vâlcea: Mădulari, Sculeni, Labişinţ sau Spermezeu? Iată secvenţa, de la ora 21.10, pusă la dispoziţie de compania de monitorizare MediaImage:

Aluzii sexuale la Te pui cu blondele

[flashvideo filename=video/madulari.flv /]

Deşi pare o îmbinare a divertismentului cu educaţia, momentul se înscrie în noul trend de pe piaţa TV – sex în exces - , remarcat şi la Antena 1 în emisiuni precum Acces Direct, Un show păcătos sau Test de fidelitate. Din fericire pentru Antena 1 şi pentru Dan Negru şi din nefericire pentru părinţii care trebuie să le explice copiilor de ce se hlizeşte publicul, România este generoasă la capitolul toponimie cu potenţial hilar. Marfă pentru a smulge facil zâmbete la ore de maximă audienţă. Îi voi lăsa să le găsească singuri, în speranţa unor noi viitoare lecţii.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MAX MAX
    Iată un posibil răspuns pentru Negru: M-am uitat la tine, Spermezeu, am privit apoi la blonde - Labişinţ, iar invitatul ajunsese Mădulari. Măcar audienţa să fi fost Sculeni...

    P.S. Dacă orice panaramă ajunge divă, atunci de ce Antena 1 nu ar copia OTV.

Trimite un comentariu

sus