Skip to main content

Liviu Mihaiu şi Andrei Gheorghe vor face o emisiune la Radio Guerilla

 

Jurnalistul Liviu Mihaiu şi Andrei Gheorghe vor realiza împreună o emisiune la Radio Guerilla. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, programul va fi difuzat în intervalul orar 13.00-14.00.

Publicitate

Mihaiu nu a putut fi contactat până la ora difuzării acestei ştiri. Este însă oficial, potrivit unui comunicat, că Liviu Mihaiu se întoarce la Radio Guerilla, unde va prelua la 1 martie funcţia de director general al postului. "Jurnalistul va refeni în FM şi cu o emisiune proprie", se precizează în document, fără alte detalii.

Mihaiu revine la Guerilla după ce a fost demis din funcţia de guvernator al Deltei Dunării, pe care a ocupat-o din septembrie 2008. Liviu Mihaiu a fost director editorial şi realizator la Radio Guerrilla de la lansarea postului, în 2004, până în 2008.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Liviu Mihaiu este în discuţii şi pentru o emisiune TV, cu TVR 1 şi cu Realitatea TV. De altfel, Mihaiu a moderat, până în vara anului trecut, talk-show-ul "Între bine şi rău", pe TVR1.

În toamnă, s-a oferit să prezinte în continuare emisiunea pe TVR 1. Răspunsul TVR: conform legii de funcţionare a televiziunii publice, exista o incompatibilitate între funcţia de guvernator şi cea de moderator la TVR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    andrei gheorghe...asta da voce!(daca as continua risc sa ii aduc o insulta)..
  • Alexandra Colesiu Alexandra Colesiu
    Momentul pe care l-am asteptat ani de zile. Ascultam emisiunea lor de acum cativa ani. Ma voi intoarce in adolescenta. Multumesc aghe!!!!
  • catta catta
    cred ca e o idee foarte buna. astia 2 chiar sunt in stare sa faca o super emisiune... mai ales ca ar fi exact continuarea Academiei ProFM de pe vremuri
  • Andrei Gheorghe Andrei Gheorghe
    o data ce esti rege, nu te mai poti ascunde.
  • YODA YODA
    Am stat si m-am gandit o ora cine este Andrei Gheorghe, acum mi-am adus aminte ca este baiatul ala care a esuat lamentabil in TV. Deci tot in trustul Realitatea a ramas.
  • ady ady
    Ma bucur ca revine Liviu Mihaiu la tv. O mica corectura...emisiunea de la tvr se numea "Intre bine si rau"

Trimite un comentariu

sus