Skip to main content

Liviu Mihaiu şi Andrei Gheorghe vor face o emisiune la Radio Guerilla

 

Jurnalistul Liviu Mihaiu şi Andrei Gheorghe vor realiza împreună o emisiune la Radio Guerilla. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, programul va fi difuzat în intervalul orar 13.00-14.00.

Publicitate

Mihaiu nu a putut fi contactat până la ora difuzării acestei ştiri. Este însă oficial, potrivit unui comunicat, că Liviu Mihaiu se întoarce la Radio Guerilla, unde va prelua la 1 martie funcţia de director general al postului. "Jurnalistul va refeni în FM şi cu o emisiune proprie", se precizează în document, fără alte detalii.

Mihaiu revine la Guerilla după ce a fost demis din funcţia de guvernator al Deltei Dunării, pe care a ocupat-o din septembrie 2008. Liviu Mihaiu a fost director editorial şi realizator la Radio Guerrilla de la lansarea postului, în 2004, până în 2008.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Liviu Mihaiu este în discuţii şi pentru o emisiune TV, cu TVR 1 şi cu Realitatea TV. De altfel, Mihaiu a moderat, până în vara anului trecut, talk-show-ul "Între bine şi rău", pe TVR1.

În toamnă, s-a oferit să prezinte în continuare emisiunea pe TVR 1. Răspunsul TVR: conform legii de funcţionare a televiziunii publice, exista o incompatibilitate între funcţia de guvernator şi cea de moderator la TVR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu