Skip to main content

Ce au în comun Doncafe şi Paraziţii?

 

E greu să găseşti un mix bun” este titlul unei noi piese a trupei Paraziţii. Totodată, este sloganul unei campanii Doncafe. Este o legătură sau vorbim de o coincidenţă ?

Publicitate

Cheloo a descifrat enigma pentru paginademedia.ro.

Iată, mai întâi, videoclipul(conţine cuvinte considerate, în general, obscene):

Doncafe şi Paraziţii s-au întâlnit “la mijloc”, explică, pentru paginademedia.ro, Cheloo:

“Am văzut campania lor, care deja era în derulare, ne-a inspirat şi am compus o piesă. Am făcut-o într-o zi. Lor le-a plăcut, au zis Da. E OK. Noi am făcut piesa, iar ei au făcut videoclipul”.

“Ca toate piesele Paraziţii, a fost făcută în condiţiile noastre, în stilul nostru, nu s-a băgat nimeni peste noi. Ei doar au susţinut videoclipul. Deocamdată nu este pe niciun album, dar probabil o vom introduce, ca bonus”.

Până la ora publicării articolului, Cristina Hamilton, Brand Manager Doncafe, nu a putut fi contactată.

Paraziţii au contribuit cu influenţa şi puterea lor de a ajunge la o anumită categorie de public şi în alte ocazii. Astfel, ei au compus muzica pentru serialul 17, produs de Mugur Mihăescu (Vacanţa Mare) pentru Prima TV, piesa campaniei Citeşte o carte, dar şi melodia de promovare a campaniei Mari Români.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragosh Dragosh
    Videoclipul ca si piesa in sine mi se par foarte inspirate si cred ca ideea era sa atinga un public tanar, in special fanii Parazitii. Desigur, aici nu fac referire la cei care sunt prea blazati sa asculte o astfel de "obscenitate".
    Revenind la videoclip, cred ca se potriveste cu celelalte spoturi doncafe.
    http://www.youtube.com/watch?v=MpCewkv93f0
  • ana lucia ana lucia
    Nu ma prind de legatura..Ok. Titlul piesei e sloganul ales de leo pt doncafe. Dar atat. Si mi-e greu sa cred ca va avea de gand clientul sa-si lege cumva numele de melodie. Nu pentru ca ar fi obscena sau orice alte considerente morale. Dar chiar n-au nicio legatura. Nu stiu cat de inspirat a fost materialul asta. Chiar sunt curioasa, singura chestie care ti-a atras atentia a fost legatura dintre titlu si slogan si te-ai gandit sa pui de-o stire?
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Hai să văd cum e promovată melodia în reclamele la Doncafe. Sau cum beau Paraziţii Doncafe în clip, ridicînd delicat degetul mic cu care ţin ceaşca.

    Dacă nu se întîmplă asta, e doar o piesă tipică a lor, cu un nume copiat de la o campanie publicitară.
  • Rujblog Rujblog
    versurile vorbesc despre cum fumeaza parazitii iarba... injuraturi la greu. mi se pare cam... extrem, dar daca zice doncafe ca i se potriveste... eu as fi optat pentru o altfel de promovare. oricum, si spotul are cateva elemente de vulgaritate. nu tuturor trebuie sa ne placa :)
  • Petrişor Petrişor
    Mulţumesc, am adăugat precizarea. Mă gândisem la asta, dar am crezut că toată lumea ştie care e stilul celor de la Paraziţii.
  • prodan prodan
    trebuia să avertizezi lumea înainte să vadă clipul: "atenţie, ca de obicei, înjurături şi obscenităţi cu ghiotura".

Trimite un comentariu

sus