Skip to main content

CONTRA TORT: Marius Hagger, şeful Ringier a mâncat tortul păcii cu Răzvan Corneţeanu

 

marius_hagger4Marius Hagger, directorul general Ringier România, a mâncat “tortul păcii” cu omologul său de la Adevărul Holding, Răzvan Corneţeanu. Săptămâna trecută, Marius Hagger s-a dus la Adevărul Holding cu un tort, după ce, acum trei săptămâni, şeful Ringier refuza de la Adevărul tortul Click numărul 1.

Publicitate

În urmă cu trei săptămâni, Hagger primea de la Adevărul Holding un tort imens, de 20 de kilograme, pe care scria Click, ziarul numărul 1. Prăjitura a făcut cale întoarsă la Adevărul Holding, după cum a precizat paginademedia.ro AICI.

Răzvan Corneţeanu, despre întâlnirea cu Hagger:

Da, e adevărat, ne-a făcut o vizită la redacţie, pe probleme de business. Era fixată din timp. A venit cu un tort pe care scria ceva de genul “Şi o companie elvaţiană are simţul umorului”. Am mâncat împreună primele felii”.

Despre ce au discutat cei doi directori generali?

Răzvan Corneţeanu nu a dat detalii despre subiectul discuţiei. El a negat orice fel de legătură cu informaţii asemănătoare celor apărute pe blogul lui Cătălin Tolontan. Jurnalistul de la Gazeta sporturilor scria că Ringier pregăteşte o mişcare spectaculoasă, un joint, achiziţie sau colaborare strategică cu un alt mare jucător media. Într-un UPDATE, Tolontan precizează că ar fi vorba de Publimedia.

Corneţeanu: “A fost o discuţie ca între doi publisheri normali, despre convieţuirea pe piaţă a două companii mari. Se întâmplă constant pe piaţă. ”

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petrica petrica
    Apropo,

    pe aici prin Ringier e deranj mare cu modul jalnic in care arata Libertatea dupa ce Capital a fost nenorocit pe viata in acelasi mod saptamana trecuta
    Toate aceste inventii au semnatura aceluiasi capabil "Claudelul", un mare publisher din pacate nedescoperit.
    Probabil impaiat i-ar sta mai bine.
    Bravo Claudelu"!
    Cu cati bani te-or fi platit cei de la Click?

    Pana una-alta, vezi ca iti pleaca oamenii...si nu de dragul cuiva ci din pricina inovatiilor voastre din ultima vreme.
    sa fi iubit! Ma gandesc sa plec si eu:))
  • petrica petrica
    Uite cum un manager roman da lectii de comportament unui elvetian arogant
    Cred ca i-a parut rau acestui elvetian Hagger ca a exagerat la primul gest al celor de la Adevarul si a dorit sa-si mai spele din pacate sau macar sa faca o impresie mai buna
    In sfarsit, ei cu banii si cu discutiile sofisticate, noi cu munca...

Trimite un comentariu

sus