Skip to main content

DIVERSE: Liviu Mihaiu s-a spânzurat pentru audienţă

 

Totul pentru audienţă: Liviu Mihaiu, moderatorul emisiunii Guvernatorul, a luat în serios avertismentul managementului Realităţii TV, care a promis amenzi drastice celor care nu depăşesc Antena 3.

Publicitate

În lupta pentru audienţă, Mihaiu s-a lăsat spânzurat, la propriu în ultimul promo pentru emisiunea Guvernatorul. Da, Guvernatorul, aţi citit bine, nu Acces Direct. Un mea culpa profilactic, în cazul în care emisiunea iese după Antena 3 ca audienţă.

Vă las să comentaţi spotul:

Liviu Mihaiu s-a spânzurat pentru audienţă

[flashvideo filename=video/guvernatorul.flv /]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • anghel liviu anghel liviu
  nu am reusit sa vad spotuldar am vazut putin din emisiunea de ieri parca.mi se pare o copie a emisiunii lui badea la indigo,nu ca aceasta ar fi extraordinaraa,dimpotriva.un banal exercitiu de doi lei care nu se potriveste unui post precum realitatea.din pacate posturile de stiriau inceput sa derapeze serios si nu vad decat o scadere in audiente pentru ambele posturi de stiri mari.mai bine un cutrtmur decat liviu mihaiu.multumesc
 • George Hari Popescu George Hari Popescu
  Mihai, oare de unde această ură? Ai lucruri personale de rezolvat cu Mihaiu? Înţeleg că nu-ţi place, dar de ce exagerezi pînă la a-l îndemna să se spînzure "pe bune"? Nu se depăşeşte o anumită limită a moralităţii aici?
 • Mihai Mihai
  Liviu Mihaiu, acest "middle brain" din lumea presei romane, a ramas la nivelul corigentelor sale nesfarsite din liceu.

  Dupa stagiul de la TVR, Comunismul din gandirea lui L.M. il impiedica sa inteleaga economia de piatza,respecriv ai rating-esti platit.

  De acord sa se spanzure, dar nu de picioare. Si sa ramana asa, zambind.
 • TiBi TiBi
  si totusi, spotul este bine facut. te inspaimanta! nu il poti uita prea repede.
 • Ciprian Ciprian
  Este un serial de succes cu un tip din politia americana care omoara diversi ucigasi in serie. Cum se cheama cel care omoara criminali? Dexter :))
  Urmariti serialul, e fascinant.
 • Răzvan Răzvan
  O editie in care se vorbeste despre pedeapsa capitala... Da, ai dreptate, panselutele erau mai potrivite!
  Mihaiu imi pare un tip iesit din clisee, nu inteleg de ce se face atata tam-tam pe faptul ca a stat spanzurat in promo.(si sa nu vorbim de formularea titlului tau, Petrisor! Mihaiu e spanzurat de picioare, face o foarte mare diferenta)
 • nihilsinerc nihilsinerc
  Pacat de atita energie irosita in ro pentru satisfacerea, cu obstinatie si prioritate, a principiului lui Peter: atingerea propriului nivel de incompetenta. Si cite slujbe onorabile isi asteapta sine die ocupantii...
 • alk alk
  Propun si partea a II-a sub titulatura: "Cum se numesc oamenii care se omoara pe ei insisi?"
  Raspuns: sinucigasi.
  Invitat special: Dan Diaconescu care va dezbate cazul Diana Malos.
 • YODA YODA
  Extrem de prost, de fapt Mihaiu n-a transmis niciodată nimic.

Trimite un comentariu

sus