Skip to main content

Capatos, înlocuit pe vară cu serialul Heroes

 

NUP_100503_0444Antena 1 va difuza, din 6 iulie, primele 23 de episoade ale serialului american Heroes. Filmul va fi programat la ora 23.15, după ce Un show pacătos, emisiunea prezentată de Capatos, intră în vacanţa de vară.

Publicitate

În Statele Unite (unde Heroes a ajuns la seria a patra), serialul a fost un succes de audienţă încă de la lansare. Prima serie a avut o audienţă medie de 14,3 milioane de telespectatori, cu o pondere bună pe targetul comercial, cel între 18 şi 49 de ani.

Potenţialul de atragere a unui public tânăr a fost, de altfel, una din raţiunile pentru care serialului Heroes a fost programat de Antena 1 pe segmentul orar al lui Capatos.

Heroes este un serial despre oameni obişnuiţi, care, cu ocazia unor evenimente speciale, descoperă că au capacităţi paranormale.

Succesul filmului a fost peste aşteptări: Gameloft a lansat un joc Heroes pentru telefoanele mobile, NBC editează săptămânal o revistă cu personajele serialului, în mall-urile americane pot fi găsite şi păpuşi. În Statele Unite, telespectatorii pot propune producătorilor noi personaje şi, în funcţie de cât de bine le creează, există posibilitatea ca scenariştii să le dea viaţă în serial.

În 2007, Heroes a câştigat People’s Choice Award, la categoria Best New Drama, iar în 2008 a fost desemnat Cel mai bun program TV la premiile BAFTA.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cma tarziu eu am vazut toate 3 serile si ma uit la seria 4 cine era interesat de serial la vazut,deci tarziu lucru obijnuit la televizunile din Romania
  • din pacate asa se intimpla la noi . orice serial care se stie ca e apreciat si poate avea succes la public se difuzeaza la ore tirzii .din fericire pt mine si sper si pt altii eu abia astept sa vad seria a4a. oare cind va aparea la noi sezonul 2 ? pt ca nu prea cred ca se vor difuza macar primele 2 sezoane de la capa la coada fara intreruperi
  • Este un serial foarte bun. O explicatie pt. aparitia asa de tarzie in Romania este pretul destul de mare , Sa-l urmariti pt. ca este ceva deosebit !!!!!!!
  • ce bine ca se termina emisiunea lui Capatos...vreo 3 luni fara Nikita e ceva...
  • Bună alegere, păcat că nu vor continua cu seriile următoare.
  • Hai ca-i tare Antena !
    nu ma asteptam la vestea asta !
    Super tare serial !!!

Trimite un comentariu

sus