Skip to main content

Cornel Nistorescu preia conducerea ziarului Cotidianul

 

cornel-nistorescuJurnalistul Cornel Nistorescu va prelua de la 1 august conducerea Cotidianul, care aparţine Grupului de presă Realitatea-Catavencu. În acelaşi timp, Adrian Ursu – redactor-şef al publicaţiei în ultimul an – a fost promovat director editorial al Realitatea TV şi va continua să realizeze emisiunea din prime time.

Publicitate

Co-fondator al trustului de presă Expres imediat după Revoluţie, Cornel Nistorescu a condus revista cu acelaşi nume, iar în 1997 a devenit directorul cotidianului Evenimentul Zilei. De asemenea, Nistorescu s-a numărat printre fondatorii primului post naţional privat de radio din România, Europa FM, dar şi al postului local de radio Total FM. Cornel Nistorescu este unul dintre principalii colaboratori ai postului de televiziune Realitatea TV.

Despre cariera lui Cornel Nistorescu şi viziunea lui despre presă, în Interviurile lui Obae:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihaela Mihaela
    Morar l-a injurat din greu pe Nistorescu.
    Acum Nistorescu a devenit seful lui.
    Ce o sa ne mai distram...

    http://morar.catavencu.ro/2008/03/06/un-bezmetic-acru-cornel-nistorescu/

    http://morar.catavencu.ro/2009/04/30/ce-se-mai-aude-cu-accidentatii-lui-nistorescu/
  • Emanuel Emanuel
    Interesant cum de, odata cu venirea lui Nistorescu, a disparut de pe site-ul cotidianului deschiderea generoasa facuta anchetei despre turnatoriile lui Romosan, prietenul lui Nistorescu. Articolul a fost apoi preluat de Academia Catavencu, dar pe cotidianul.ro nu mai e de gasit.
  • regrete regrete
    ce presupune functia de director editorial?sef peste editori?...interesant
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Cotidianul.ro, asta-i viitorul, chiar apropiat, se face un sondaj chiar acum. Cu Buscu ce s-a intimplat? Oricum, vorba den batrani "Sa puna griul la fiert!"

Trimite un comentariu

sus