Skip to main content

Noul spot Toshiba, cu laptopul lui Mircea Badea

 

Secvenţele din emisiunea lui Mircea Badea sunt elementul central al campaniei Toshiba – garanţia orice-ar-fi. Mihai Trandafir, managing director al agenţiei Universal McCann, a evitat un răspuns la întrebarea “A fost premeditat incidentul?”. El a declarat că agenţia a “exploatat” momentul şi l-a folosit în spotul Toshiba care rulează pe Antena 3.

Publicitate

Iată spotul:

Laptopul explodat al lui Badea devine spot TV

[flashvideo filename=video/badea_toshiba.flv /]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petar Sterno Petar Sterno
    1. Din pacate, cultura lui M.B. lasa cam multisor de dorit, prea se lanseaza in comentarii false/true despre lucruri pe care nu le cunoaste. Pacat..
    2. Ar trebui sa-si puna in fata lui - cu spatele la public (noi adica) un personaj oarecare caruia sa i se adreseze cu intrebarile la care oricum nu asteapta raspuns, asa nu ar fi jenant sa se tot adreseze la operatori si alti tehnici. Personajul sa dea bine din spate si atat.
  • DRAGOS DRAGOS
    Sa-mi fie scuzat dar Mircea Badea mi se pare a fi un personaj gen Becali si foarte curand lumea o sa se cam convinga ca am dreptate. O sa ramana doar cu fanii infocati, adica doar cei cu 4 clase sau mai jos.Pacat! Candva chiar mi-a fost simpatic, mai precis cand o avea pe Teo langa el.
  • K K
    @Radu Tanasescu

    Daca e reclama, e foarte buna pentru ca a facut din rahat nu bici, ci bazooka. Publicul lui Mircea Badea nu are de ce sa se supere, ca omu' chiar nu a furat pe nimeni. In cel mai rau caz, a facut si el un ban cinstit:)

    Mircea Badea nu e o personalitate media in sensul clasic. E mai degraba un cascador. Da in toti si isi ia de la toti. Asta e nisa lui. Asa ca o miscare de genul asta nu face decat sa ii consolideze pozitia. Practic, n-are concurenta. E singur pe o piata care adora cascadoriile si haiducia. Bravo lui!

    PS - Ce personalitati ziceti dvs ca se folosesc frumos de imaginea lor? Ilie Nastase? Nadia Comaneci cumva? Care fac reclama uneia dintre cele mai necinstite banci din tara asta? Sau vedetele care fac reclama la Jurnalul National cu un discurs care insulta inteligenta unei marmote? Sau va referiti poate la onorabilul Horatiu Malalele care face reclama cot la cot cu Mihaela Radulescu - doamna scandalului romanesc? La zana Andreea Marin care face reclama la Carrefour - acuzat de ani si ani de zile de monopol si de concurenta neloiala?!
    Pe langa toti ipocritii astia, Mircea Badea chiar e un dulce patimas.
  • Radu Tanasescu Radu Tanasescu
    Eu in locul celor de la Toshiba as fi incercat sa ascund faptul ca produsele lor iau foc in caz de fluctuatii in reteua electrica.

    Legat de Mircea Badea, eu personal consider ca nu realizeaza ce popularitate are, permite tot felul de campanii publicitare in jurul lui (vezi blogul) nerealizand ca in primul rand intr-un fel se denigreaza, iar in al doilea reand ar putea castiga mult mai multi bani plasandu-se in campanii mult mai bine gandite, care ar putea chiar sa-i creasca popularitatea.

    Daca o tine tot asa, risca sa piarda increderea si admiratia de care inca se bucura in acest moment.

    Multe personalitati, din Romania sau din afara fac chestii de genul asta cu mult succes, ar putea si el sa faca la fel.
  • asul asul
    si marmota invelea laptopul in staniol care bagat la microunde exploda. cam prost laptopul asta. ar fi trebuit sa reziste. in ceea ce-l priveste pe badea, ar trebui trimis la scoala de actorie caci nu prea le are cu asta.
  • regrete regrete
    felicitari...l-ai cam prins in offsaid pe mirciulica:))
  • Mihai Mihai
    Deci McCann ruleaza :) prima data spoturile la Vodafone acum un BTL f. reusit cu Mircea Badea. Foarte tare! Ce urmeaza?

Trimite un comentariu

sus