Skip to main content

DERAPAJ: Facultatea de Medicină, şcoală de ciopârţit pentru Libertatea

 

Libertatea a făcut astăzi e dezvăluire senzaţională. “Aici au învăţat să ciopârţească oameni”, titrează tabloidul pe două pagini, în stilul caracteristic, cu săgeţi şi colaje foto.

Publicitate

Paginile din ziar, cu sprijinul agenţiei de monitorizare Media Image:

derapaj-libertatea

Despre ce este vorba, de fapt: ziarul prezintă ca o mare descoperire laboratorul de disecţie al facultăţii de medicină:

“Studenţii asasini Carmen Bejan şi Sergiu Florea au făcut practică, pe cadavre umane, la orele de disecţie”. Este, fără îndoială, ieşit din comun ca studenţii de la medicină să facă lecţii de anatomie şi de disecţie!

În logica Libertăţii, toţi studenţii sunt viitori măcelari: “reporterii ziarului Libertatea au pătruns în camera de disecţie, acolo unde cei doi criminali au învăţat să ciopârţească oameni, dar şi cum să procedeze ca din ce despicat să nu curgă foarte mult sânge”.

Cunoştinţele de anatomie se transformă în “surse”: “Conform unor surse din interiorul catedrei de anatomie, Sergiu şi Carmen au ştiut că, dacă taie picioarele lui Schrott chiar de la capetele femurale, sângele din membre va rămâne în vene”.

Au acţionat cu pricepere”, scrie Libertatea, pentru că “în camera groazei nu s-a scurs foarte mult sânge din trupul celui ucis”. Nu au învăţat lecţia până la capăt, aş adăuga eu: portarul căminului a chemat poliţia după ce a văzut sânge curgând din geamantane…

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • elena elena
    si cum atzi vrea sa invetze niste viitori medici? pe oameni vii. cine se ofera primul?
  • george stanchievici george stanchievici
    la orele de anatomie de la medicina nu se invata niciodata cum sa dezmembrezi un cadavru. asta-i o imbecilitate fara margini. oamenii aia fac scoala de le iese pe nas ani buni ca sa salveze vieti. ce se intampla cu medicii, spagisi alte chestii, intr-o alta discutie... insa nu se invata asa ceva. doar locul si functiile organelor. sunt niste cadavre vechi de ani de zile, vai mama lor, negre si uscate pe carese face practica. un student de medicina vede prima disectie reala, abia in anul 6, la cursul de medicina legala, unde iarasi, scopul cursului e altul... nu ziaristii-s de vina ci sefii care le cer aceste aberatii...
  • George D. George D.
    @livanu77 - intrebarea este "cine publica asa ceva?" tocmai asta e derapajul. cat despre intrebarea ta...daca afli tirajul si audienta "Libertatea" faci infact!
  • livanu77 livanu77
    cine citeste asa ceva?
  • cezar jipa cezar jipa
    "Nu au învăţat lecţia până la capăt, aş adăuga eu: portarul căminului a chemat poliţia după ce a văzut sânge curgând din geamantane…"
    Tare ! Eu,in locul studentilor, as da pe cineva in judecata. Statul roman, prin respectivul laborator, iar nu si-a facut treaba! Cum domle sa curga sange din geamantane, erau studenti eminenti !
  • alk alk
    Aberatii marca Libertatea...

Trimite un comentariu

sus