Skip to main content

Farsorul Viorel Gaiţă are rubrică în Cotidianul

 

viorel-gaitaViorel Gaiţă a debutat astăzi în ediţia tipărită a Cotidianului. Rubrica celebrului farsor de la începutul anilor 90 se numeşte, cum altfel, Ţara lu’ Gaiţă.

Publicitate

Colaborarea lui Gaiţă cu ziarul condus de Cornel Nistorescu a început săptămâna trecută, dar primele două articole au fost publicate doar online.

Viorel Gaiţă, pentru paginademedia.ro:

“Am pus un pariu cu mine că pot scrie un articol pe zi. În fiecare zi trimit un articol scris, evident, într-o notă umoristică.”

Traian Băsescu, tată iresponsabil?” se întreabă Gaiţă în articolul de azi, comentând apariţia preşedintelui la emisiunea ProMotor, de pe Pro TV.

“Preşedintele îi sfătuieşte pe români să-şi cumpere Dacii, pentru că sunt maşini sigure, economice, şi la care raportul calitate-preţ este excelent. Îmi trece prin minte că dl Băsescu este un tată iresponsabil din moment ce o lasă pe EBA să conducă un Range Rover Sport, o maşină absolut nesigură, neeconomică şi cu un raport total deficitar, calitate-preţ.”

Viorel Gaiţă s-a întors în România vara trecută, după opt ani în Canada. A încercat televiziune în Canada, dar a făcut bani vânzând telefoane mobile. Povestea lui o puteţi citi AICI.

În prezent, împreună cu alţi parteneri, a lansat blogul colectiv Inpanamea.ro.

Foto: Codrin Prisecaru, EVZ.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dragos dragos
    Daca si Gaita e subtil cu glumitele lui gen Tociu si Palade, zau ca ne ducem la fund.
  • alk alk
    @Daniel... bine ca esti tu inteligent :)) Asta era titlu de Catavencu?
  • Daniel Do Daniel Do
    Eu am citit ultimul articol al lui Gaita si stilul lui e asemanator cu cel din Catavencu de acum 10 ani. Stilul subtil insa nu e accesibil tuturor prin urmare ii inteleg supararea lui alk. ;))
  • alk alk
    Se pare ca acest ziar aduna, dupa venirea lui Nistorscu, toate refularile celor respinsi: ieri a fost Chilian, azi e Gaita....
    Rusinos ce a ajuns acest ziar...

Trimite un comentariu

sus