Skip to main content

FINAL: Miercuri, 23 decembrie, apare ultimul număr din Business Standard

 

business-standard-ultimulUltimul număr al cotidianului Business Standard apare miercuri, 23 decembrie. Cotidianul economic din grupul Realitatea – Caţavencu se închide la numărul 664.

Publicitate

O mică parte din redacţia Business Standard – aproximativ cinci oameni, va forma o echipă editorială care se va ocupa de site-ul standard.ro.

Radu Soviani, redactor şef Business Standard, pentru paginademedia.ro:

“Se va păstra un nucleu, foarte mic, care să ducă mai departe site-ul standard.ro. Vom avea în continuare şi câţiva editorialişti: Lucian Croitoru, Laurian Lungu, Mircea Coşea şi alţii.”

Sunt şanse mari ca site-ul să se autofinaţeze şi chiar să producă profit”, spune Radu Soviani, care va coordona echipa dedicată site-ului.

Ce se va întâmpla cu jurnaliştii Business Standard?

Cu tot cu partea de marketing, echipa Business Standard numără aproape 80 de oameni. Dintre aceştia, cinci vor forma redacţia dedicată site-ului, iar 7-8 vor trece la postul The Money Channel. Alţi câţiva jurnalişti vor fi transferaţi la divizia online a grupului Realitatea Caţavencu.

Am venit prea târziu

Radu Soviani spune că numărul de miercuri va fi unul special:

“Va trece în revistă momentele memorabile ale Business Standard de-a lungul timpului, cum ar fi propunerea Business Standard de concediu fără plată de zece zile pentru bugetari, soluţie adoptată apoi de Guvern.”

Dacă aş fi venit cu şase luni sau cu un an mai devreme, cred că se mai putea schimba ceva. Din păcate, am venit prea târziu”, spune Radu Soviani, care a stat pe poziţia de redactor-şef în ultimele patru luni.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • kiti kiti
    Soviani incearca acum sa isi salveze pielea sa nu creada lumea ca el nu a facut tot ce s-a putut si ca daca prelua geniul de el ziarul mai repede, alta ar fi fost situatia. Fals! Soviani stie cum il cheama, sa critice pe oricine e la guvernare, sa vorbeasca repede sa nu inteleaga nimeni nimic si cam atat. Soviani a adancit criza de la Business Standard cu o atitudine dictatoriala, cu amenintari zilnice cu amenda si zile libere neplatite. Oricine nu facea parte din cercul lui strans nu era bun decat daca il peria sa se simta si geniul bine ca doar ii murisera laudatorii... Exemplu clasic de incompetent depasit cu mult de atributiile acordate cu mare incredere de trust!
  • edy edy
    Trebuie sa fiu de acord cu ce au spus alex si dragos. Cel mai bun lucru pe care l-ar putea face soviani ar fi sa...taca.
    Eu citesc si ZF si BS si nu pot sa nu pufnesc in ras cand il aud. Dar decat sa ma obosesc sa comentez, mai bine dau ceva din seria "hai sa radem cu soviani".

    "Rep.: Lăudaţi-vă puţin şi cu Business Standard.
    R.S.: Pot să mă laud destul de puţin, pentru că sînt doar de la 1 august redactor-şef la Business Standard. În astea două luni şi jumătate au fost cîteva premiere, cum ar fi celebra pagină albă cu titlul „Aceasta este viziunea anticriză a Guvernului României“. De asemenea, pot să mă laud că, de cînd am venit eu aici, Business Standard nu mai este în siajul Ziarului Financiar, ci dimpotrivă, Ziarul Financiar ne copiază de multe ori."

    http://www.catavencu.ro/interviu_cu_sov_iani_e_un_moment_critic_pentru_investitii-10705.html

    Soviani face parte din categoria foarte speciala de oameni care cred ca lumea incepe si se incheie cu ei. Si, ma rog, in cazul BS chiar s-a incheiat cu el.
  • dragos dragos
    Radu Soviani, draga, mai bine te-ai abtine de la comentarii in acest context. Pentru tine economia inseamna datele INS, coboara te rog cu picioarele pe pamant si termina sa-ti arogi merite inexistente. Stim cu totii ca habar n-ai cum functioneaza presa scrisa. Nu-ti face iluzii ca ai invatat in 3 luni. Ai neuronii numarati. Ia zi, cati ti-au iesit, 2, 3?
  • Emil Emil
    Radu Soviani nu este moderatorul care stie cum functioneaza economia romaneasca. Uita ca ziarul aflat sub conducerea lui da faliment. Uite ca pana la urma si vestitul analist economic da gres.
  • Alex Alex
    "cum ar fi propunerea Business Standard de concediu fără plată de zece zile pentru bugetari"
    Eu NU m-as mandri cu asta. Din contra, as aplica regula strutului si...exact! Dispar.
    Liviu, in spatele lui Soviani e ditai echipa manageriala, daca o rotita, undeva, scartaie, s-a terminat, independent de S.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Amuzant ca baietii astia gen soviani, care repeta fraze intregi ca sa poata parea ca spune multe, dau lectii de economie unei tari intregi, iar ei nu sunt in stare sa gaseasca 2-3 idei sa se salveze pe ei insisi!

Trimite un comentariu

sus