Skip to main content

Publika TV, postul Realitatea din Republica Moldova, o investiţie de 4,5 milioane de euro

 

Realitatea Ca┼úavencu va lansa ├«n Republica Moldova, la jum─âtatea luniii februarie, postul de ┼čtiri ┼či business Publika TV. Investi┼úia ├«n proiect este estimat─â la 4,5 milioane de euro.

Publicitate

Pentru postul Publika vor lucra peste 150 de jurnali┼čti modoveni ┼či 100 de tehnicieni.

Totodat─â, grupul anun┼ú─â ┼či achizi┼úia pachetului majoritar al companiei New Media Group, din Moldova, care de┼úine cel mai important portal de ┼čtiri ├«n lima rom├ón─â, unimedia.md.

Detalii, în comunicatul de mai jos:

"Grupul Realitatea-Ca┼úavencu, prin compania partener─â ┼×tiri Media Grup din Chi┼čin─âu, a pus bazele unui parteneriat strategic pentru dezvoltarea opera┼úiunilor de televiziune ┼či new media ├«n Republica Moldova.

Grupul s-a extins deja ├«n televiziune ┼či internet ├«n Republica Moldova, unde primele produse lansate vor fi televiziunea de ┼čtiri ┼či business Publika TV ┼či portalul publika.md.

De asemenea, au fost finalizate negocierile privind achizi┼úia pachetului majoritar de ac┼úiuni al companiei online New Media Group din Moldova, care cuprinde portalul de ┼čtiri de limba rom├ón─â lider ├«n Republica Moldova - unimedia.md; site-ul de ┼čtiri ├«n limba rus─â vesti.md; site-ul dedicat femeilor ladyclub.md ┼či regia de publicitate AdCenter.

Opera┼úiunile ├«n televiziune ├«n Republica Moldova ├«nsumeaz─â o investi┼úie de 4,5 milioane de euro. Lansarea sta┼úiei Publika TV este planificat─â pentru jum─âtatea lunii februarie 2010. ├Än acest proiect au fost angrena┼úi peste 150 de jurnali┼čti moldoveni, numero┼či exper┼úi ├«n business ┼či anali┼čti politici, 100 de tehnicieni ┼či echipamente tehnice de ultim─â genera┼úie. Publika TV va emite live, 24 de ore, 7 zile pe s─âpt─âm├ón─â."

Autor: Petri┼čor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Se face spalare de creier la aceasta televiziune. Daca se considera "independenta si democratica" de ce nu pune fata in fata noua conducere a tarii cu vechea - la dezbateri, ci aduc numai critica la ceea ce a fost. Se apropie sfirsitul si la noi in Bsarabia! :"(
  • eu cred ca realitatea tv va schimba mass media din r moldova si va vi frumos postul cand o sa difuzeze asta va garantez eu PAUL DIN ALBA IULIA
  • Pai si unde o sa prinda canalul numai in chisinau sau in toata tara? ca saracii de pe la sate sunt rau informati de singura televiziune care le mai vine in casa MOLDOVA 1 ?
  • da, pacat ca in spatele acestei "mari" investitii romanesti sta SORIN OVIDIU VANTU si cu asta am spus tot .. DACA VA FACE TELEVIZIUNE SI STIRI CA IREALITATEA.TV din romania, atunci mai bine s-ar numi DIVERSIUNE . nu televiziune .. pacat ca o astfel de televiziune va veni in R.M ..pacat de portalul UNIMEDIA.MD, pe care TRUSTUL SOV l-a inghitit ,.. CACI SOV este mogulul mafiot al romaniei . DECI NIMIC BUN PENTRU MOLDOVA SI MOLDOVENI .. va fi : dezinformate , denigrare si o politica subvesiva conttra AIE , iata ce va fi..
  • O investitie cat se poate de buna. Sunt sigur ca va avea succes pentru ca moldovenii vor o arternativa la propaganda politica. Totusi cred ca aceasta televiziune va fi partial cenzurata...

Trimite un comentariu