Skip to main content

Călin Husar revine la Radio Guerrilla. Va fi şef peste radiourile Realitatea Caţavencu, mai puţin Realitatea FM

 

guerrilla-logoMişcări în grupul Realitatea Caţavencu şi la nivelul posturilor de radio. De la 1 februarie, Călin Husar va fi director general peste Gold FM şi peste reţeaua Guerrilla. Călin Husar plecase de la conducerea Radio Guerrilla în urmă cu un an. Acum a revenit, după ce a fost chemat de Sorin Ovidiu Vîntu.

Publicitate

Husar va conduce cele două posturi de radio, grupate în Divizia Radio Realitatea Caţavencu. Nu intră în această divizie Realitatea FM.

Călin Husar, pentru paginademedia.ro:

“Am convenit să revin pe reţeaua Guerrilla şi pe Gold FM. Asta este ceea ce mi s-a oferit. Realitatea FM nu a intrat în discuţie. Nu este problema mea.”

Husar, unul dintre fondatorii Radio Guerrilla, spune că divizia va avea “autonomie totală”.

Călin Husar, pentru paginademedia.ro:

“Condiţia pentru a mă întoarce a fost autonomia totală. A fost motivul pentru care am acceptat poziţia. Buget propriu, execuţie bugetară proprie, fără alte legături cu restul grupului.”

Iniţial, Divizia radio era condusă de Sorin Vulpe. Într-un mesaj intern trimis de managementul Realitatea Caţavencu, lui Sorin Vulpe i s-a atribuit acum o altă poziţie – “Director de Dezvoltare Internaţionala a grupului”, cu o misiunea de “a identifica oportunităţi de extindere a business-ului în afara României.”

Iată şi mesajul intern:

"De la 1 februarie 2010, Sorin Vulpe - membru al Board-ului Realitatea-Caţavencu, va prelua funcţia de Director de Dezvoltare Internaţională a grupului, misiunea sa fiind de a identifica oportunităţi de extindere a business-ului în afara României.

Directorul General al Diviziei Radio Realitatea-Caţavencu (Radio Guerrilla şi Radio Gold FM) va fi Călin Husar, unul dintre membri fondatori ai celor două radiouri. Călin, care a mai ocupat funcţia de Director General al Radio Guerrilla până în decembrie 2008, va conduce începând de săptămâna viitoare direct şi nemijlocit ambele posturi de radio."

Despre mesajul intern a scris şi Subiectiv.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • george george
    @Vasilica
    Mihaiu nu mai e sef de ceva vreme la Guerrilla. Doar ca nu s-au facut valuri pe asta.
    Cei ce conduceau pe teren radioul erau popescu si Dobrovolski.
    Mihaiu era de paie. L-a pus Vantu pe Vulpe dar se strica jucaria si mai rau.
    Lumea din radiouri e happy ca s-a ELIBERAT de cei doi. Liviu Mihaiu si Vulpe Sorin au fost dati afara. Traiasca Husar!
  • anca anca
    Calin Husar s-a intors. E de bine pentru oamenii de la Guerrilla.
    Mihaiu si Vulpe dati afara. O stire buna pentru o saptamana frumoasa. Miroase o ghiocei!
  • vasilica vasilica
    Pentru ca baietii veseli nu puteau sa umble la borcanul cu miere care era Guerrilla l-au tot scos din sarite pe Husar pana si-a dat demisia in decembrie 2008. Cand a preluat Mihaiu sefia, primul lucru pe care l-a facut tripleta Mihnea-Vulpe-Dragnea a fost sa o dea afara pe contabila care era angajata inca de pe vremea cand pe licenta functiona RadioTotal, angajata de pe vremea Janei Gheorghiu! Diectorul Mihaiu nu s-a opus! Din acel moment, in loc de bani, Mihaiu a mai vazut doar niste Excell-uri plasmuite de Mirela Dragnea. Din Excell-uri, managerul inchipuit Mihaiu a aflat cu bucurie ca s-a vandut publicitate in 2009 de 1 milion de euro si cu tristete ca o mana de oameni, redactia, plus indirectii de serviciu, sugativele lui Vulpe, au tocat 1,3 milioane. Asa ca Mihaiu isi merita din plin soarta de realizator. Ca si Vantu care nu mai putea de dragul "specialistilor" lui carora nu le ajungeau doar salariile de la 10-15k in sus! Cate zeci de milioane a pierdut pana sa afle ca baietii nu-s doar incompetenti?
  • gogu Protevistu' gogu Protevistu'
    @francesca
    Sunt curios sa vad audientele celor doua radiouri anul acestea. Intr-adevar de un an de zile Gold si Guerrilla au avut parte numai de incompetentza manageriala.
    Liviu Mihaiu si Sorin Vulpe au incercat ceva, dar competentza in radio nu se cumpara la piatza. Plecarea lui Husar a dat cartzile pe fatza. Ce nu stie lumea e ca pe Mihaiu l-au dat afara colegii de la Catza acum un an ca si pe Ivanciuc pentru potlogarii.
    Cei doi amici Balanel si Cracanel, Liviulica si Sorinel, (cam proletari dupa mine) cu viziuni si aspiratzii sociale otv-iste in viatza ca si la job au sfarsit prin a primii cate un sut in fund de la Vantu.
    L-au pacalit destul pe Vantu. Mihaiu probabil se va duce in audientza la la noul stapan,Husar, sa nu-i scoata emisiunea din grila iar Vulpe va zbura la pensie. Sau la Patriciu ca si acolo e o cvaca demuls ...
  • matrafox matrafox
    Vulpe are acum cea mai grea provocare a carierierei sale: sa falimenteze si dezvoltarea internationala.
  • vasilica vasilica
    @gogu pro. Pana la urma cel mai castigat e seful de f5. Inca vreo trei anisori, cat o mai avea Vantu incredere in "media digitala", Dragos Stanca mai are de incasat. Abia cand o vedea ca media lui digitala nu produce decat costuri s-ar putea sa-l intrebe de sanatate. Pana atunci, trai neneaca! Cu 16 baxuri de Jack per teambuilding (ca la ultimul)!
  • francesca francesca
    E tare asta cu sef divizie oportunitati internationale. Poate la fel de bine sa il numeasca sef contor masurare a fumului care iese pe hornul tipografiei. De fapt, nu, ca asta ar insemna totusi o ocupatie.
    Noroc ca s-a produs miscarea repede,altfel ingropa Vulpe si radiourile.
    Problema nu e ca ce atinge Vulpe, cade. Problema este ca suma care este de furat de la Vantu e pana la urma cat de cat fixa, mai ales in vremurile acestea si lupii Mihnea-Dragnea-Enache sunt prezenti la birou in fiece clipa socotind ce e oportun sau nu pentru a realiza ciordeala. Vulpe fiind absent tot timpul, ce era in "grija" se inchidea mai intai, ca masura de securizare a costurilor si indreptarea putinului catre trupa mai sus mentionata. Nu are legatura cu productivitatea sau eficienta produselor din grija lui Vulpe (el oricum nu muncea, habar nu avea ce si cum, munceau fraierii subalterni). Probabil ca daca Vulpe nu era eliminat, Gold si Guerilla erau urmatoarele inchise la viitoare furie a lui Vantu legata de cat se cheltuie in grupul acesta-gaura neagra. Banii nu se duc insa decat in buzunarele unora. Ca sa nu mai cheltuie degeaba, patronul tre' sa dea afara hotii si sa eficientizeze ce a mai ramas, ca are oameni buni si talentati ca angajati. Managerii in schimb sunt performeri in ciordeala la inalt nivel de finete.
  • Gogu Protevistu' Gogu Protevistu'
    Ne ascundem dupa cuvinte.
    Vulpe a fost dat afara ! Urmeaza Mihnea, Mirela Vasiliu-Dragnea si ceilalti parteneri de faliment ai lui Vulpe. Bravo Vantule ! Te-ai trezit cam tarziu !
  • patrix patrix
    din cele de mai sus intzeleg ca husar revine la radio si vulpe are dubla competentza : natzionala si internatzionala !astept editzia internatzionala pt 24 fun ( ce mai petrecere va face sandi-n laptarie ) si mai ales aventuri la pescuit - fie ro fie intl !
  • narcisa&alina feat sandi narcisa&alina feat sandi
    husar e un manager ok.daca ati fost in laptarie, stiti de ce.sandi trece des pe acolo si de ieri are o dilema noua(p-aia veche n-a citit-o niciodata) : bugetul de dezvoltare internationala al vulpii se deconteaza pe grup sau pe 24 fun ?ca daca si-a tras partener asa cheltuitor, mai bine-i cara el coniacul in continuare...
  • vasilica vasilica
    @kfc. "realocarea" lui Sorin Vulpe seamana mai mult cu trimiterea lui Gheorghe dupa piei de closca prin Italia si Spania, inainte de prima concediere. Desi cred ca il trimite Vulpe sa identifice niste parteneri cu rezultate bune pe care sa-i termine economic pentru ca apoi sa-i cumpere Vantu pe nimic. Si Vulpe haabar n-are ca e folosit, el crede ca face bine.
  • liviu m. liviu m.
    husar e cea mai buna varianta de management pe care puteau sa o gaseasca. el este de altfel omul care a lansat guerilla - e drept cu mult ajutor mai ales in partea de marketing de la mihaiu- a facut playlist-ul, a fost la cna dupa licentze, etc.
    n-am inteles prea clar cu ce se va ocupa vulpe dar nici nu mor de curiozitate...
  • cosmina cosmina
    in sfarsit un job pe masura pregatirii academice a dlui vulpe. va fi totusi un pic mai greu sa adapteze teoriile manageriale si financiare( invatate de dansul la londra) in patrulaterul albitza-balti-tighina-cahul.
  • kfc kfc
    Hai ca l-au tras pe linie moarta si pe Vulpe. Asta cu identificarea oportunitatilor de extindere in afara Romaniei e ca delegarea lui Turturica la Bacau cand era la EVZ. Il delegau ca sa studieze oportunitatea deschiderii unei editii locale. :) Decat ca-i putin mai eleganta. Cineva ii vinde ponturi lui Vantu. :))
  • vasilica vasilica
    Pai si cu Mihaiu cum ramane? Ca el era jupan la Guerila! Se intoarce guvernator in Delta? Ca la Catavencu oricum nu poate sa reintre de buldogul lui Buscu. Cred ca Vulpe si-a gasit insfarsit sinecura vietii. Ce concursuri de angajare va organiza el in afara granitelor! "Cea mai bunna asistenta" in Basarabia, desi el e convins ca mai competenta ca Narcisa Sarboiu nu se exista! "Sau cea mai buna directoare de marketing". Se da proba la below the line si separat la above the line. Care se incumeta poate puncta si la neconventionala in afara concursului.

Trimite un comentariu

sus