Skip to main content

HotNews: Ziarele Ziua şi Gardianul se închid

 

Angajaţii de la Ziua au fost informaţi printr-o scrisoare semnată de directorul general Mihai Pâlşu, că ziarul îşi suspendă apariţia în format tipărit începând de joi, 7 ianuarie, "până la echilibrarea balanţei financiare", scrie HotNews. Potrivit anunţului, publicat de HotNews, ediţia online "va continua să fie editată în aceleaşi condiţii ca şi până acum".

Publicitate

Alecu Racoviceanu, şeful echipei editoriale de la Gardianul, a declarat pentru Hotnews că şi acest ziar îşi va înceta apariţia în varianta tipărită începând de miercuri, rămânând în versiunea online. El a declarat că în zilele următoare se va stabili ce se va întâmplă cu angajaţii ziarului şi câţi vor continua să lucreze online.

Comunicatul Ziua, pe HotNews.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sandu ionut sandu ionut
    da da neinteresant....f interesant
  • neinteresant.ro neinteresant.ro
    @George Hari Popescu: Sunt sigur ca stii cum se fac jurnalele de dimineata la multe televiziuni... ;)
  • George Hari Popescu George Hari Popescu
    Ei, acum să vezi măiestrie în scriitura pentru ecran! Să te ţii, vine profesionalismul peste noi! Oare reporterii chiar vor fi nevoiţi să iasă din redacţie pentru a strînge informaţii?
  • neinteresant.ro neinteresant.ro
    Sunt curiosc ce vor face daca daca dau afara o mare parte din echipa de la print. Vor agrega stiri de la altii? De unde reportaje si interviuri? Doar n-aveau echipa online care sa bage carbune doar la site, se bazau tot pe ce obtineau cei de la print.

Trimite un comentariu

sus