Skip to main content

Licitaţie umanitară la sediul IAA: opere de artă pentru inima unei fetiţe

 

Operele a 15 artişti români contemporani vor fi scoase astăzi la licitaţie, la sediul International Advertising Association – IAA România. Nume precum Ioan Nemţoi, Victor Săraru, Marian Gheorghe, Marcel Scutaru sau Daniel Răguşitu şi-au oferit operele de artă spre a fi licitate pentru cauza Sabinei, o fetiţă diagnosticată cu o malformaţie a inimii extrem de gravă.

Publicitate

Sabina, o fetiţă de 1 an şi 4 luni, este programată la o operaţie în Elveţia, care costă 60.000 de euro.

Cei care doresc să susţină acest proiect, dar nu pot fi prezenţi diseară la sediul IAA, pot licita prin e-mail. Toate ofertele primite pe adresa [email protected] până miercuri, 27 ianurie, ora 19.00, vor fi deschise şi citite înainte de licitarea fiecărui obiect şi vor fi considerate ofertă finală.

Lista completă a operelor scoase la licitaţie poate fi vizualizată AICI.

Alte detalii, în comunicatul de mai jos:

IAA România sprijină organizarea unei licitaţii ce are ca scop strângerea de fonduri pentru operaţia ce îi poate salva viaţa fetiţei Sabina-Ioana, diagnosticată încă de la naştere cu o malformaţie a inimii extrem de gravă. Acestui demers i s-au alăturat 15 artişti români, dintre care Ioan Nemţoi, Victor Săraru, Marian Gheorghe, Marcel Scutaru sau Daniel Răguşitu. Aceştia şi-au oferit operele de artă spre a fi licitate pentru cauza Sabinei.

Licitaţia va avea loc miercuri, 27 ianuarie, începând cu orele 19:00 la sediul IAA România (Calea Victoriei nr. 126, et. 3, sector 1, Bucureşti).

Sabina s-a născut cu o malformaţie a inimii extrem de gravă (canal atrioventricular comun, formă completă, tip Rastelli A; canal arterial persistent), precum şi hipertensiune pulmonară severă, iar în urma primei operaţii realizate la numai cinci luni, considerate un succes la acel moment, au apărut alte complicaţii (escoriaţii la nivelul laringelui). Tratamentul postoperatoriu a compromis capacitatea Sabinei de a respira, fetiţa fiind dependentă de o canulă ce îi permite să respire.

Acum, la 1 an şi 4 luni, starea de sănătate a Sabinei depinde de o operaţie complicată, ce poate fi realizată în cadrul unei clinici din Lausanne, Elveţia. Intervenţia este programată la sfârşitul lunii ianuarie, iar costul acesteia se ridică la 60.000 de euro.

Până în prezent, familia a reuşit să strângă doar o parte din această sumă. Povestea Sabinei poate fi citită pe blogul: http://ioanasabina.blogspot.com/.

„Mulţumesc colegilor mei pentru sprijinul pe care mi l-au acordat, atât moral, cât şi prin organizarea acestei licitaţii. Sabina-Ioana este un copil care merită o şansă la viaţă, iar aceasta depinde foarte mult de operaţia de la clinica din Lausanne. Multe persoane au fost alături de noi şi ne-au sprijinit şi sperăm ca prin licitaţia organizată de IAA miercuri să ajungem la suma de care avem nevoie, pentru ca Sabina să poată respira şi vorbi normal”, declară Ecaterina Orbulescu, Art Director Graffiti BBDO.

Pentru cei care doresc să susţină acest proiect dar nu pot fi prezenţi seara la sediul IAA, există posibilitatea de a licita prin e-mail.

Astfel, toate ofertele primite pe adresa [email protected] până miercuri, 27 ianurie, ora 19.00, vor fi deschise şi citite înainte de licitarea fiecărui obiect şi vor fi considerate ofertă finală.

Lista completă a operelor scoase la licitaţie poate fi vizualizată pe blogul http://licitatie-pentru-sabina.blogspot.com/. Ofertele primite prin email trebuie să conţină datele de contact ale ofertantului şi o ofertă cel puţin egală cu pretul de pornire afişat pe blogul licitaţiei.

Dacă pentru un anumit obiect vor fi primite prin e-mail două oferte de aceeaşi valoare, va fi luată în calcul prima ofertă primită. Pentru orice alte detalii despre procedura de licitaţie prin e-mail, puteţi scrie la adresa de e-mail mai sus menţionată.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus