Skip to main content

Mutarea anului: Contul de media al Vodafone, de 15 milioane de euro, trece la OMD

 

vodafone-logoContul de media al Vodafone în România va trece în administrarea agenţiei de publicitate OMD de la 1 februarie. Vodafone este unul dintre cele mai mari conturi de media de pe piaţă. Valoarea acestuia este estimată la aproximativ 15 de milioane de euro pe an.

Publicitate

Mutarea vine după ce, în urmă cu un an Vodafone a ales, la nivel internaţional, reţeaua OMD pentru contul global de media, evaluat la 800 de milioane de lire sterline. În România, oficialii Vodafone declarau la vremea respectivă, pentru HotNews, că trecerea de la McCann la OMD se va face, “după o perioadă de tranziţie”.

Comunicatul de presă:

Bucuresti, 25 Ianuarie 2010 - Vodafone Romania anunta ca agentia OMD va gestiona contul sau de media, de la 1 februarie 2010, ca urmare a acordului global incheiat intre Vodafone Group si reteaua OMD.

Doresc sa multumesc echipei de Media a McCann Erickson, partenerul nostru de incredere pe parcursul ultimilor 12 ani, pentru profesionalismul si implicarea cu care ne-au sustinut. Impreuna, am inovat si am reusit sa cream un model de leadership pe piata locala si sa aducem brandul Vodafone cat mai aproape de romani”, a spus Marco Kind, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania.

Vodafone Romania va continua sa colaboreze cu agentia McCann Erickson pentru serviciile de creatie publicitara.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.535.248 de clienti, la 30 septembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 323 milioane de clienti, la 30 septembrie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus