Skip to main content

A picat conducerea TVR. Sassu pierde şefia televiziunii publice

 

alexandru-sassu20Alexandru Sassu va pleca de la conducerea TVR. Raportul de activitate al televiziunii publice a fost respins astăzi de Parlament, ceea ce echivalează cu demiterea întregului Consiliu de Administraţie al instituţiei, în frunte cu preşedintele, scrie HotNews.

Publicitate

Potrivit HotNews, raportul de activitate al TVR a fost respins cu 195 de voturi pentru şi 78 împotrivă. Conducerea radioului a scăpat. Raportul a fost aprobat, astfel că Maria Ţoghină îşi va duce mandatul până la capăt. Mandatul Mariei Ţoghină expiră la sfârşitul acestei luni, dar a fost prelungit până la 15 aprilie.

Articolul integral, pe HotNews, AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • petru petru
    acum cativa ani am cunoscut-o pe Dna Anca Gheorghe la tvr si am facut impreuna un proiect cu SI DESPRE profesori! un profesionist si un om exceptional,dar cum era de asteptat, astazi nu mai este la TVR!pacat!
    astept cu nerabdare sa vedem noua "generatie de profesionisti"!
  • mihaela mihaela
    in sfarsit portocalii s-au miscat si au luat o decizie. primul pas este facut dar sa vedem ce alt manager "profesionist" promoveaza!!!! macar sa o ingroape de tot, ca asta au facut pana acum si mai au foarte putin! bafta,asteptam,repede rezultatele!
  • casandra casandra
    si-au batut joc de TVR pana la temelie!!!
    in 2004 au sckimbat tot si au umplut tara de TVR, incat chiar am crezut ca "se poate" si m-am bucurat!! astzi, este vai de ea,vai de TVr; iar mk ul acela este dat uitarii, caci de, cei pusi akolo sunt vai de ei si cartea pe care au facut-o.rusine.
  • mihai ene mihai ene
    in 2004 m-am bucurat cand Base a castigat alegerile!dar am fost extrem de dezamagit cand au dat TVR ul pe mana lui Giurgiu,un regizoras de nunti si inmormantari care a furat si distrus si ultima bruma de televiziune Nationala!! acum, iar se face curatenie si observ ca tot niste "profesionisti" stau la rand ca Pora, Culcer,Cristoiu,Calinescu etc!!! cred ka este o institutie damnata sa fie la mana unora fara pic de viziune si pasiune, dar buni "executanti!". au plecat toti oamenii buni de akolo si au ramas niste hahalere cripto-comuniste care nu fak decat sa afunde si mai rau aceasta Televiziune!!!"BRAVO VOUA, CEI PUSI SA FACETI TREABA!!"
  • cocu cocu
    in sfarsit!!!au dormit pana akum dar bine ca adat Dzeu si s-au trezit in al 13lea ceas!!
    si urmeaza oare si activistii de partid ca NEGESCU, Marciucele, Almasanele, Burtea de care nu mai scapa televiziunea asta?!si poate faceti curat si la Marketing.
  • Florin Ghetau Florin Ghetau
    Era si timpul, dupa mizeriile produse in campania pt prezidentiale. Da' in teritoriu, la studiourile locale, nu vine valul schimbarilor?
  • Bad Evil Genius Bad Evil Genius
    Aleluia! In sfarsit s/a produs miracolul. Speranta e sa nu tina doar trei zile ;)

Trimite un comentariu

sus