Skip to main content

HotNews: Soarta contractului de 200.000 de euro dintre Realitatea şi Ministerul Turismului: Elena Udrea nu plăteşte, Realitatea renunţă la bani

 

elena-udrea-evz-25Mare tamtam a fost acum un an, când Ministerul Turismului a încheiat un contract cu postul lui Sorin Ovidiu Vîntu. Valoarea: 200.000 de euro. Miza: emisiunea Realitatea All inclusive. Ce s-a ales de acel contract?

Publicitate

O investigaţie HotNews scoate la iveală soarta stranie a înţelegerii dintre ministerul condus de Elena Udrea şi Realitatea TV.

De ce stranie? Iată răspunsul:

Ministerul susţine că nu a făcut nicio plată în contul realizării emisiunii Realitatea All Inclusive, pentru care s-a obligat, printr-un contract încheiat în 2009 prin negociere directă, să achite 200.000 de euro, scrie HotNews. Pe de altă parte, Realitatea TV spune că plata a fost blocată politic şi că ministerul s-ar fi temut de auditul realizat anul trecut de comisia parlamentară.

Ce spune Ministerul Turismului?

"Urmare a solicitării dumneavoastră de informaţii referitoare la cheltuirea a 200.000 euro pentru emisiunea Realitatea All Inclusive, vă transmitem că aceşti bani nu au fost cheltuiţi, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turimului nefăcând plăţi în contul realizării acestei producţii."

Realitatea TV răspunde ironic:

"Pentru că nu dorim ca premierul Emil Boc să creadă că vom folosi acest prilej să ne războim cu guvernul, îl anunţăm pe această cale că am decis să considerăm sumele cheltuite cu realizarea programului Realitatea All inclusive 2009 pe liniile convenite cu Ministerul Turismului drept sponsorizare, voluntariat, susţinere pro-bono a turismului românesc."

Citeşte articolul integral, pe HotNews.

Foto: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus