Skip to main content

OTV a pierdut 10.000 de lei Pe mâna soacrei, a lui Banderas şi a lui Clinton

 

Violența nejustificată şi în exces din emisiunea “Pe mâna soacrei”, din 17 aprilie, i-a adus OTV-ului o amendă în valoare de 10.000 de lei. Acest pseudo reality-show (pentru că protagoniştii sunt actori de ocazie) este în vizorul Consiliului Național al Audiovizualului de mai multă vreme.

Publicitate

La jumătatea lunii ianuarie, emisiunea a fost mutată de Consiliu după ora 22.00 pentru a-i proteja pe minori de violența verbală și fizică prezentată în show. Până la acel moment, "Pe mâna soacrei" era difuzată de postul lui Dan Diaconescu după ora 20.00.

Un scurt episod „Pe mâna soacrei”


Ca în mai toate edițiile, subiectul central al emisiunii este violența casnică. De această dată este prezentat un caz dintr-o familie tradițională de rromi formată din doi tineri căsătoriți (Banderas și Marina Panait) și părinții lui (Clinton și Argentina Panait).

Scenariul este același, se iscă un conflict între noră şi soacră și începe un scandal care se lasă cu bătaie și înjurături ca la ușa cortului. Prezentatorul emisiunii, Claudiu Neagoie, intervine din când în când pentru a aplana conflictul, dar asta nu schimbă mai deloc situația.

În final, toți membrii familiei se adună în jurul psihologului Cristian Andrei pentru a fi consiliați.

La începutul și sfârșitul emisiunii se precizează “Întâmplările și personajele pe care se bazează scenariul fiecărui episod sunt fictive". Iar la final sunt prezentate numele interpreților.

OTV a difuzează emisiunea "Pe mâna soacrei"  din 5 decembrie 2009.

Carmen Andronache

Citește şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu