Skip to main content

PE SCURT: Secţiune nouă în România liberă şi clienţi noi la Midas Media

 
  • Ziarul România liberă a lansat o pagină nouă, dedicată domeniilor bancar şi asigurări. Noua secţiune va apărea în fiecare marţi.
  • Compania Midas Media, condusă de Silviu Ispas, anunţă doi clienţi noi. Regia va administra publicitatea pentru ziarele Obiectiv Vaslui şi Monitorul de Vrancea.
Publicitate

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • smarandita smarandita
    Corect, "Gicu", Ispas mai bine se apuca de altceva. Dar el nu stie sa faca altceva decit sa capuseze niste biete gazete locale. Cind nu i-a mai mers la arbo media a sters-o si acum ii amageste pe aia cu care era el in relatii mai ok. Cine mai da doi bani pe o noua agentie, acum, pe prafu' asta?! nasol de ei. pe unii ii stiu si chiar imi pare rau ca se arunca in chestia asta cu Ispas.
  • Gicu Gicu
    S-a scos Ispas! Mega publicitate ce-o sa vinda el la Vaslui si Vrancea.
    Dupa ce-a plecat de la Arbo am crezut c-o ia pe alt drum, dar acum vad ca paseste tot pe unde a calcat si altadata...
  • frecator de menta frecator de menta
    @mihai
    1)Despre ce gasca este vorba? Suntem doar doi de la Cotidianul. Cu Lucian trei(el a fost si la Standard)
    2) Daca tie ti se pare ca poti lua dupa Mediafax un reportaj sau un interviu(pentru ca pagina asta de banci va fi mai ales cu interviuri) atunci esti tare
    3)Cred ca in prezent RL este ziarul cu cele mai putine copy/paste-uri. Mai ales la economic dar asta este doar o parere personala
    4) Incearca sa iei material cu material dintre cele publicate de la relansare si chiar putin inainte si vezi care sunt preluari. O sa fi surprins.
    PS: Personal nu am frecat menta niciodata. Ma agasesti cu vreo 1500 de materiale la Cotidianul si cu alte cateva sute la Capital. Vezi care sunt preluari(Serban Buscu).
  • Mihai Mihai
    Acolo este o gasca de "freaca menta", care a plecat de la Business Standard si Cotidianul.
    Seful lor este Lucian Davidescu. El a descoperit... cum se da "copy-paste" dupa Mediafax in urma cu vreo 5 ani (de cand il stiu eu) si care i-a adus lunar un salariu f bun. Ce ziceti? Va reprofilati?
  • Francois Pasarica Francois Pasarica
    Daca sectiunea asta o sa fie la fel de plicticoasa precum e tot ziarul asta facut dupa agentia Mediafax, ca la Newsin n-au abonament, mai bine n-ar aparea.

Trimite un comentariu

sus