Skip to main content

Cum l-au vândut ziarele pe Jean Constantin

 

Jean Constantin a murit. O ştire tristă, dar care a pus la încercare creativitatea jurnaliştilor, în încercarea de a-şi vinde produsele. Paginademedia.ro a monitorizat prestaţia ziarelor pe subiectul Jean Constantin.

Publicitate

Cum au împachetat subiectul?

Libertatea a dat poate cea mai expresivă deschidere de joi. A doua zi însă, tabloidul şi-a reintrat în “rutină”: Jean Constantin a fost “băgat la colţ” de o prostituată într-o generoasă fustă scurtă şi un Cristian Ţînţăreanu pipăind pofticios două perechi de sâni. Goi.

jean-libertatea

Iată şi Libertatea de a doua zi:

jean-libertatea-2

Aceeaşi poză cu Jean Constantin pe bicicletă a fost folosită şi de ziarul Gândul, însă titlul a fost mult mai cuminte: Jean Constantin a murit. Colegii – prieteni omagiază omul.

Previzibilă, dar notabilă, deschiderea din Adevărul: Ismail nemuritor estem. Găselniţa ruptă din vorbirea lui Ismail, personajul din Toate pânzele sus, este speculată şi de România liberă. Jean Constantin, alias Ismail, nu mai estem, scrie ziarul, dar într-un jos de pagină, nu în deschidere, cum a făcut-o Adevărul.

A mai murit un zâmbet: Jean Constantin, pune Jurnalul Naţional pe prima pagină, alături de o poză mai puţin inspirată, cu un Jean Constantin altfel decât îl ştim: serios, într-un costum, vorbind la microfon. Tot pe moartea unui zâmbet a mizat şi Evenimentul zilei, într-o trimitere din susul paginii.

Între atâtea subiecte cu piţipoance care suflă soţi, fură iubiţi, pasează parteneri, Cancan se lasă dus de val. Moartea ni l-a furat din somn, se revoltă tabloidul, în aceeaşi zi în care Silvia Cruela Pop l-a înhăţat pe milionarul cu Rolls. Ceea ce, evident, este mult mai important decât trecerea în nefiinţă a marelui actor.

Iată şi ziarele:

jean-gandul

jean-adevarul

jean-jn

jean-evz

jean-cancan

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus