Skip to main content

EXCLUSIV. Noul director editorial al Evenimentul zilei şi Capital este Laurenţiu Ciornei

 

Laurenţiu Ciornei va fi numit, în următoarea perioadă, director editorial peste titlurile Evenimentul zilei şi Capital, atât pentru ediţiile de print, cât şi pentru variantele online. Până acum, Ciornei se ocupa de zona online a celor două titluri.

Publicitate

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Laurenţiu Ciornei va fi director editorial nu numai la Evenimentul zilei şi Capital, dar şi peste cele două televiziuni din grupul deţinut de Bobby Păunescu, B1 TV şi Vox News.

Până la ora redactării ştirii, Laurenţiu Ciornei nu a putut fi contactat.

Ciornei a fost şeful Diviziei Online a Ringier, structură desfiinţată odată cu vânzarea EVZ şi Capital către Bobby Păunescu. După vânzare şi desfiinţarea Diviziei, Laurenţiu Ciornei a asigurat conducerea editorială a evz.ro şi capital.ro

Laurenţiu Ciornei (41 de ani) este unul dintre veteranii de la EVZ. Lucrează la ziar din 1993, la câteva luni de la lansarea cotidianuluide către Ion Cristoiu. A fost redactor la sport, adjunct de şef de secţie la acelaşi departament, content manager la evz.ro şi directorul Diviziei online a Ringier.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu