Skip to main content

PROIECT SPECIAL: Gazeta sporturilor s-a îngălbenit pentru Bergenbier de Ziua Bărbatului

 

Gazeta sporturilor a apărut astăzi într-o ediţie specială, în care tot ziarul a fost virat în galben, culoarea Bergenbier. Astăzi, producătorul de bere sărbătoreşte Ziua Bărbatului. Proiectul a fost dezvoltat de agenţia de media Starcom şi departamentul de publicitate al GSP.

Publicitate

Coperta de azi şi o pagină de interior:

gsp-bergenbier-coperta gsp-bergenbier_09

Ziarul a fost tipărit, azi, în 90.000 de exemplare. Totodată, şi site-ul GSP a fost branduit cu Ziua Bărbatului.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Media Man Media Man
    @Dragos - cumpar zilnic ziare, iar Gazeta si ProSport le iau alternativ. Scheme de genul "facut prima pagina dupa cum dicteaza agentiile de publicitate" am mai vazut si la altii, doar ca astia de la gsp sunt singurii care se mai si impauneaza cu asta, gasind justificari savante. Sa te lauzi ca "inovezi", cand de fapt tu te ploconesti in dauna cititorilor, asta e ipocrizie! Mai bine ar lasa-o moarta: decenta era de apreciat, in sensul in care mergeau pe burta...
  • dennis dennis
    cred ca gsp-ului i s-a facut rau si e cam plaid. de asta si-a schimbat coloarea
  • dragos dragos
    @Media Man: ma iarta, da'cand ai cumparat matale ultima oara GSP sau macar un ziar?:) Ca sa ai o justificare pt revolta asta impotriva curvelor vopsite, de sarbatori, in auriu?:) Somn usor, draga!
  • Petrişor Petrişor
    Sper ca GSP să nu se îngălbenească definitiv
  • Media Man Media Man
    Acest "proiect special" este o forma de prostitutie profesionala in fata Publicitatii Cu Orice Pret. Gazeta Sporturilor a mai facut asta in trecut de multe ori si dovedeste ca cititorii sunt pe planul doi. Un ziar care se respecta nu accepta asemenea ploconeli.

Trimite un comentariu

sus