Skip to main content

EXCLUSIV: Adevărul a închis ediţia magazin de duminică

 

ACTUALIZARE: Duminica va dispărea doar Magazinul de duminică, spune Grigore Cartianu. Magazinul apărea pe hârtie lucioasă, integral color, în 32 de pagini, împreună cu Adevărul.  Ediţia pe hârtie de ziar continuă să apară. Ce spun Grigore Cartianu şi Peter Imre, în articol.

Publicitate

adevarul-de-duminicaZiarul Adevărul a închis ediţia magazin de duminică. În urmă cu câteva minute, Grigore Cartianu, redactor şef al ziarului, a dat vestea redacţiei. Ultimul număr a fost cel apărut ieri.

Toată redacţia Adevărului de duminică a fost surprinsă. Din informaţiile paginademedia.ro, nici şefii ediţiei magazin nu ştiau de decizia închiderii.

Grigore Cartianu:

"Magazinul de duminică nu ne ajuta prea mult. Ne bloca dezvoltarea unor proiecte în viitorul apropiat".

Ediţia pe hârtie de ziar va avea duminica 32 de pagini, faţă de 24 în prezent.

Ce se va întâmpla cu cei 7 oameni care lucrau la Magazinul de duminică? "Pe cei mai buni vom căuta să îi păstrăm în organigramă", spune Cartianu.

De ce s-a luat această decizie?

Peter Imre: "ca să optimizăm şi conţinutul, dar şi folosirea oamenilor".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dada dada
    http://apropomagazin.md/2010/06/15/ziarul-%E2%80%9Capropo%E2%80%9D-se-vinde-pe-pagini/
  • Yuyu Yuyu
    O idiotenie. Se pare ca oamenii care lucrau acolo au aflat de desfiintarea departamentului de la cei de la corectura. Care la randul lor au aflat de la distributie.
    Un management de kkt. I-au lasat pa oamenii de la Magazinul de Duminica sa macheteze jumatate din revista si apoi si-au dat seama ca a rasuflat si abia atunci s-au gandit sa-i anunte.
    Asta e presa din Romania. Guvernata de rinoceri care isi fac reclama in ziarul propriu pentru nu stiu ce carte au publicat.
    Rusine. Asta nu mai e presa. Sa fi ziarist in ziua de azi ajunge sa fie una din cele mai umilitoare job-uri.

    Iar DODO. Nu le tin palma in cur oamenilor de la Magazinul de Duminica. Dar te rog sa deschizi ziarul din timpul zilei. O suta de pagini si aproape nimic de citit. Greseli de ortografie, exprimare de kkt. Fara carte si ce se mai dau (bomboane si alte cele) ziarul asta nu ar rezista pe piata.
    Eu eram un cititor al Magazinului ca mai gaseam un reportaj, un documentar, de multe ori destul de bine scrise. Era o revista pt duminica. Se face prea mult rabat de la calitate.
    Cat priveste Adevarul de Seara proiectul e bun, dar rezultatul e vai de mama lui. Acum cateva zile am gasit o virgula intre subiect si predicat. Ca sa nu mai spun de greselile grave de exprimare. Pe de alta parte la cati bani le dau reporterilor nu-i permiti sa le ceri prea mult.
  • Dodo Dodo
    O masura necesara, revista aia era jenanta. Nu vad rostul unui ziar de 32 de pagini duminica, mai ales ca nu are concurenta. De asemenea, nu vad nici rostul Adevarului de Seara sambata, cand multi oameni stau acasa.
  • geo geo
    decit sa se inchida sandramaua, mai bine s-ar da pe ei afara impreuna cu asistentele lor de doi bani...
  • Mr Mister Mr Mister
    incompetentii astia isi justifica ideile prostesti prin formulari fde PR halucinante, praf in ochi cu proiecte cu dezvoltare, bla bla cand ei pun tot pe butuci
  • Mr Mister Mr Mister
    e clar, riciu a ajuns la fund..la fundul salcului...in ritmul asta imre inkide tot

Trimite un comentariu

sus