Skip to main content

Din mahalaua OTV: Despre dinţi şi utilitatea lor, cu Serghei Mizil şi o moderatoare depăşită de situaţie

 

Limbaj de mahala, bălăcăreli, personaje suspecte, invitaţi mult prea slobozi la gură, moderatori certaţi cu gramatica şi un bunsimţ ţinut bine încuiat, că altfel nu iese ratingul. OTV s-a clădit pe încălcarea tuturor regulilor, de la legi, până la deontologie şi, de ce nu, la normele elementare de bunsimţ.

Publicitate

Un exemplu vine de acum câteva zile. Ce faci când nu ai inspiraţie, nu ai întrebări, dar ai un invitat ca Serghei Mizil? Îl enervezi! Deşi tema era un accident în care a fost implicat mai demult Nicu Ceauşescu, moderatoarea îi citea lui Mizil mesajele jignitoare primite de la telespectatori. Reacţia lui Mizil nu a întârziat să apară. O aveţi mai jos. Alo, CNA, se aude?

[flashvideo filename=video/0tv1.flv /]

Dan Diaconescu a patronat un adevărat mecanism de călcare în picioare a demnităţii umane: înmormântări transmise în direct, personaje terfelite prin emisiuni, jigniri. A plouat cu amenzi, dar degeaba.

Un alt exemplu, mai vechi, este la fel de ilustrativ. Dan Diaconescu era şi el în platou. Urmăriţi secvenţa de pe final, cu un Doru Iuga stricându-se de râs după ce bona cade (glumă grosolană a unui alt personaj OTV, Ogică). Iar Doru Iuga este reprezentantul OTV la CNA!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silviu Silviu
    Minunat ! Specific romaniei noastre ! E ceva bun bun
  • Adrian Adrian
    Vi se pare ca e depasita de situatie?

    Eu vad altceva:nici macar nu incearca sa-l opreasca, ba mai mult, ii place si se amuza teribil la elucubratiile nemernicului.
  • Gabriel Gabriel
    ce este asa urat? e dupa ora 1 deci poate vorbi oricum vor ei, Daca era pe Antena3 nu scoateti un cuvant dar gata e pe Otv hai sa aruncam cu noroi in ei.
  • ana ana
    @zerotev nu te obliga nimeni sa urmaresti emisiunea, e o televiziune cu emisiuni ieftine din care se castiga bani frumosi iar daca nu iti place televiziunea simplu nu o bagi in grila ta tv ce este asa greu?
    Iar jurnalisti care sunt impotriva lui Dan ganditiva ca, si voi ati fi putut fi in locul lui. Dan e un om destept care a facut o televiziune cu emisiuni ieftine. Daca facea o televiziune cu Filme si cu Documentare asa cum a facut DD TV nu avea mare rating, erea pe locul 30 sau 40 dar asa difuzeaza exact ce ii place poporului Roman.
  • ogigiaca ogigiaca
    poate vor sa faca barter. liniste din partea fiscului la realitatea pentru eliberarea lui dan diaconescu. ha?
  • ogigiaca ogigiaca
    pai eu ma mir, caci asta este televiziunea de la care ne-a vorbit basescu. deci ar fi trebuit sa fie protejata. o fi intrat psd-ul pe fir? urmeaza Radu Moraru?
  • Petrisor Petrisor
    Şi ne mai mirăm de ce a intrat la răcoare
  • zerotev zerotev
    otv. este de tot kakatu... cu ogica. magda ciuma. tolea.. noemi. nikita. zavoreanca, si alte speci..

    trebuie inchis otv..

Trimite un comentariu

sus