Skip to main content

PE SCURT: Kanal D, amendat pentru vulgaritate şi violenţă. Adevărul de seară nu mai apare duminica

 
  • Cotidianul Adevărul de seară nu va mai apărea în zilele de duminică. Decizia face parte din planul de eficientizare a grupului Adevărul Holding.
  • Circul din emisiunile „La şuetă cu Bahmu”, “Noră pentru mama” şi “Fata lui tata” i-au adus postului Kanal D o amendă în valoare de 10.000 de lei. Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul pentru limbajul vulgar şi scenele de violenţă din cele trei emisiuni.

Publicitate
  • În show-ul Adrianei Bahmuţeanu s-a folosit un limbaj vulgar şi cu aluzii sexuale.
  • Fata lui Tata” a prezentat o serie de scene de violenţă şi câteva înjurături.
  • Emisiunea „Noră pentru mama” a avut doar câteva probleme de limbaj. Despre acestea, reprezentantul Kanal D Cătălin Băleanu a spus că "este o emisiune de 17 ore pe săptămână, iar derapejele de limbaj ar trebui raportate la numărul de ore pe parcursul cărora se desfăşoară emisiunea".

Carmen Andronache

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    uau, CNA-ul aduna bani la buget, ca altfel nu imi pot explica atatea amenzi. asat ca nu prea saunt si Guv. are nevoie. :)
  • Pif Pif
    Vin vremuri grele cu Mr. Imre L. Peter maestru de ceremonii la Holding. Omul n-are absolut nicio legatura cu presa, ia decizii doar de capul lui punandu-i pe toti in fata faptului implinit si ia de dupa gat doate femeile pe care le cheama in birou. Toti expatii aia expirati aparuti pe acolo au rolul de a colora atmosfera, in rest sunt zero.
    De Andra Lascu as zice doar ca ar castiga detasat titlul de Miss in companie si e o prezenta care ne mai lumineaza viata, ba chiar primul si probabil singurul lucru inspirat facut de posesorul de Ferrari, Mertan, Abarth si Audi A6 de cand a venit in spatiul mogulian.
  • sabin borcan sabin borcan
    Deocamdata doar duminica. Din toamna se inchide Adevarul de seara si sambata, iar dee la sfarsitul anului de tot. Vreo 300 de oameni din Adevarul Holding trebuie sa-si caute de munca, nu numai cei de la Ads. sa nu ziceti ca nu v-am spus. stati cu ochii pe Imre. Nici n-au trecut 2 luni si si-a angajat de la Philip Morris pe domnisoara Andra Lascu, pe post de executive corporate affairs. Dar si nevasta e multumita pentru ca i-a cumparat cadou revista la care scrie, Tango, o publicatie cu tiraj confidential si ingrozitor de prost facuta, dar a carei sefa, Alice Nastase, are calitatea de a fi cea mai buna prietena a Marinei Melescanu-Imre. Marina e la fel de multumita si ca are masina la scara. Un sofer ales pe spranceana de sot a fost "detasat" pentru o luna in fata casei ajutorului de mogul ca s-o plimbe pe cea mai draga fiica a domnului Melescanu pe unde o vrea sufletelul ei. Si selectia s-a facut ca la targul de vite, dintre trei soferi chemati la costum in birou de sotul cel atent, pe criteriul care arata cel mai bine si e cel mai prezentabil.

Trimite un comentariu

sus