Skip to main content

PE SCURT: Kanal D, amendat pentru vulgaritate şi violenţă. Adevărul de seară nu mai apare duminica

 
  • Cotidianul Adevărul de seară nu va mai apărea în zilele de duminică. Decizia face parte din planul de eficientizare a grupului Adevărul Holding.
  • Circul din emisiunile „La şuetă cu Bahmu”, “Noră pentru mama” şi “Fata lui tata” i-au adus postului Kanal D o amendă în valoare de 10.000 de lei. Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat postul pentru limbajul vulgar şi scenele de violenţă din cele trei emisiuni.

Publicitate
  • În show-ul Adrianei Bahmuţeanu s-a folosit un limbaj vulgar şi cu aluzii sexuale.
  • Fata lui Tata” a prezentat o serie de scene de violenţă şi câteva înjurături.
  • Emisiunea „Noră pentru mama” a avut doar câteva probleme de limbaj. Despre acestea, reprezentantul Kanal D Cătălin Băleanu a spus că "este o emisiune de 17 ore pe săptămână, iar derapejele de limbaj ar trebui raportate la numărul de ore pe parcursul cărora se desfăşoară emisiunea".

Carmen Andronache

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • uau, CNA-ul aduna bani la buget, ca altfel nu imi pot explica atatea amenzi. asat ca nu prea saunt si Guv. are nevoie. :)
  • Vin vremuri grele cu Mr. Imre L. Peter maestru de ceremonii la Holding. Omul n-are absolut nicio legatura cu presa, ia decizii doar de capul lui punandu-i pe toti in fata faptului implinit si ia de dupa gat doate femeile pe care le cheama in birou. Toti expatii aia expirati aparuti pe acolo au rolul de a colora atmosfera, in rest sunt zero.
    De Andra Lascu as zice doar ca ar castiga detasat titlul de Miss in companie si e o prezenta care ne mai lumineaza viata, ba chiar primul si probabil singurul lucru inspirat facut de posesorul de Ferrari, Mertan, Abarth si Audi A6 de cand a venit in spatiul mogulian.
  • Deocamdata doar duminica. Din toamna se inchide Adevarul de seara si sambata, iar dee la sfarsitul anului de tot. Vreo 300 de oameni din Adevarul Holding trebuie sa-si caute de munca, nu numai cei de la Ads. sa nu ziceti ca nu v-am spus. stati cu ochii pe Imre. Nici n-au trecut 2 luni si si-a angajat de la Philip Morris pe domnisoara Andra Lascu, pe post de executive corporate affairs. Dar si nevasta e multumita pentru ca i-a cumparat cadou revista la care scrie, Tango, o publicatie cu tiraj confidential si ingrozitor de prost facuta, dar a carei sefa, Alice Nastase, are calitatea de a fi cea mai buna prietena a Marinei Melescanu-Imre. Marina e la fel de multumita si ca are masina la scara. Un sofer ales pe spranceana de sot a fost "detasat" pentru o luna in fata casei ajutorului de mogul ca s-o plimbe pe cea mai draga fiica a domnului Melescanu pe unde o vrea sufletelul ei. Si selectia s-a facut ca la targul de vite, dintre trei soferi chemati la costum in birou de sotul cel atent, pe criteriul care arata cel mai bine si e cel mai prezentabil.

Trimite un comentariu

sus