Skip to main content

Realitatea TV, scrisoare de liniştire a clienţilor de publicitate

 

sorin-ovidiu-vintu14Realitatea TV încearcă să îşi liniştească clienţii de publicitate după controlul ANAF la compania media deţinută de Sorin Ovidiu Vîntu. Postul TV a trimis, ieri, o scrisoare de liniştire către agenţiile de publicitate şi către clienţi.

Publicitate

Din document:

“Autorităţile fiscale au decis punerea sub sechestru a mijloacelor fixe Realitatea TV. (...) Acest abuz nu va produce niciun fel de consecinţe în buna desfăşurare a activităţii companiei noastre”.

Integral, scrisoarea Realităţii:

“Dat fiind conţinutul editorial al Realităţii TV, conţinut extrem de deranjant pentru autorităţile guvernamentale, acestea au declanşat o serie de abuzuri la adresa trustului nostru.

Cel mai flagrant abuz este recalificarea plăţilor pe Drepturi de Autor drept evaziune fiscală. Urmare a acestui abuz, autorităţile fiscale au decis punerea sub sechestru a mijloacelor fixe Realitatea TV.

În mod evident îi vom acţiona în justiţie atât în civil cât şi în penal pe toţi cei responsabili de acest lucru.

Vă reamintim informaţia pe care am dat-o publicităţii într-un comunicat Realitatea TV, că acelaşi mod de plată specific întregii industrii media a fost calificat de aceeaşi autoritate ca fiind perfect legal acum un an.

Evident că acest abuz nu va produce niciun fel de consecinţe în buna desfăşurare a activităţii companiei noastre. Vom avea aceeaşi atitudine demnă şi profesionistă, atitudine care a condus către o performanţă care sper să fi fost şi să fie în continuare satisfăcătoare pentru clienţii dumneavoastră.

Având convingerea unei bune colaborări în continuare, vă mulţumim.”

Foto: EVZ

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Speranta Speranta
    @Liviu Iordache Se spune "postarea insasi" si nu "postarea insesi". "Insesi" e o forma la limita acceptarii pentru persoana a treia plural feminin, forma general acceptata fiind "insele".

    La cat de prost scrii, banuiesc ca esti unul dintre jurnalistii-ingineri care redacteaza scroll-ul de la Realitatea TV. Se pare ca nu te-ai invatat minte cu scaderea de salariu, vrei si o penalizare conform memo-ului intern.
  • radu radu
    Mi se pare ok miscarea lor si corecta, in conditiile in care una dintre presiuni in astfel de jocuri e inducerea ideii de catre cei care pun presiune ca sandramua se duce de rapa urmarind astfel crearea de dificultati financiare, clientii sa se retraga, sa nu mai plateasca. etc.e o tehnica securistica branduita, deja.Iar clientii n-ar trebui sa puna botul la astfel de manipulari din zona exterioara businessului(via gen ANAF, ETC). Indiferent ce si cum, oamenii aceia din business isi fac treaba ok.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Numele speranta de la postarea de dinainte se refera la cifra abracadabranta de 300.000? Sau postarea insesi, care nu spune nimic, ci doar aceste 300.000, este facuta pentru a comunica o minciuna? Speranta este tot aia cu autorul comunicatului catre publicitari?
  • Speranta Speranta
    In penultimul paragraf, adresarea se face la persoana intai singular, "sper", iar in in rest si in incheiere se trece la plural, "va multumim". Oare cel care spera e acelasi cu cel de la care spera 300.000 de oameni sa primeasca ceva?

    Oare "va multumim" vine de la angajatii care spera sa isi ia salariile?

Trimite un comentariu

sus